Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
ajax個中場gravenberch好好用, 第一季買咗
中堅望下其他隊有咩掛牌
我鈕第二季10m就執左ake番黎
bug
玩利,第二季費明奴唔續,60m賣比psg

之後38m簽利雲同免簽包皮但反而踢差左
mane salah 包 利雲4個出晒
點解今集咁難有綠線
利申上集係19
Good?
係,4 條煙

但打出黎唔係果回事
上網search啲全攻陣,包你贏到癡線
唔洗全出 文尼沙拿包皮都已經夠屈啦
利雲咪留黎輪換 英超咁多波踢 仲有其他盃仔
實夠時間出哂
研究成功
依家個陣係咁
空空TF
IFSS空空IF
空空空C
空…DM
WBDCDCWB

防守係4141
攻係接近4/5前鋒
重要有翼衛殺上
想長期5前可以隻c改埋mc(a)
Total football
重點係tactic set attack
之後只有ss同兩隻翼衛係att role
其他除左dc全部sup
盡量用哂打直5條直線嘅位嚟放攻擊球員overload佢防線
同埋前場sup role多會好易有斜線機會出到嚟同埋我tf if都加roaming
我依家盡量唔會mc位對上再放人
咁樣隻mc攻個時會走上多啲
同埋dm位唔好較def role
Sup左佢組織階段唔會塞住後衛視野
拉空多啲後場短傳選擇
攻我只較左wide/higher tempo/low cross
Trans我較左regroup 同counter 龍開波睇情況 對面gegenpress我會斬俾tf 一般都係WB同DC
防就直接engagement 同d line最高加trap 壓迫龍 同拉壓逼最高 如果對面打route one就d line可以較lower 唔洗trap
tight mark唔洗 落腳就落場睇睇球證再決定

大家有興趣可以幫我試下
睇下係你地隊波得唔得
我隊Sochi對強隊就算輸都有唔錯xg
又唔會好bug咁狂贏
但攻得幾好睇
玩game 就係要試FF 野
不如直接screen capture啦清
買左個基輔烏克蘭中堅 好撚勁
想買但係steam 聖誕無特價
FM2021 同今集分別大唔大?無咩分別就玩住止下癮先
Xbox pc game pass 10蚊3個月
未試過game pass,可唔可以裝到facepack同改假名?
裝到改到
居然無特價
對啲大巴隊有咩計
遠射囉 射40腳總有一球入掛
直情upload個tactic出來,set都費事set
死球
今年聖誕係咪無特價
國家隊淨係識踢走啲球會冇得踢嘅人
本身冇咩名氣但球會踢得好嘅都係入唔到
隻Woodman做我正選龍英超20 cs金手套
都入唔到英格蘭踢世界盃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞