Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
thanks
唔講真係唔識
發覺高分嘅球員通常都係最快冇氣 見佢踢得好又唔想換走佢
究竟if要點用
簽咗條友第一季17g
之後一季4g一季1g
iw又唔見佢踢得好
見得佢一個打翼有15finishing 又唔想賣
要睇你踢法同埋陣式點擺喎
我有時會睇pass map睇下佢企位有無問題再執player instruction同角色
仲有AI會熟習你個踢法會做針對性部署
打左2季4231都好順 (中間有微調)
到第3季開始唔太順,又未諗到有咩陣好用
通常轉433最易轉到
鈕呢啲有錢唔好玩
我玩得最開心係教英甲隊 第一季附加賽升 係英冠磨兩季 爭啲爭啲升咁 上到英超做中游 無買貴貨 搶啲強隊後備借新星 每一場贏都係bonus 呢種feel真係好有滿足感
巴打你帶英甲隊個save有冇開埋attribute masking?
"AI會熟習你個踢法" 其實係都市傳說...
續約鎖死左想踢位置係咪無得搞?唔想因為咁轉陣
但又唔想續唔到
記得上集有巴打po 過外國forum d人嘅testing

好似只係會跟你戰績/排名調整戰術
玩完第2季 佢比1億55我轉會
我贏歐聯班仆街仔個個要續約
開到20/30萬鎊 又唔係踢得好
想一野賣曬班球員走
睇下夾唔夾到4-5億
然後即刻裸辭睇下電腦拎咁多錢6億會做咩

btw adeyemi好撚好用 歐聯靠佢殺鈀 殺拜先入到決賽贏埋利狗
無 太難
照續
唔洗埋照踢返舊位
一年後可能同你反面
唔洗佢半年後自動冇事,話佢放下左件事
點睇得出個龍門怯唔怯
我講現實 驚驚青青咁
如果你個陣太勁,唔駛改一樣會屈到尾
上集太易破901,今集就真係會明屈返你
第2季季中買左咬人蘇去英超
雙箭頭咬人蘇打poacher 唔知work 唔work
(另一個advance forward)
速度得番11
睇你玩咩陣,Dlf或tf應該會好d
其他巴打你地會唔會開attribute masking?
之前帶廢隊我disable masking, 開左應該勁難玩
睇你有冇心機慢慢scout
一向都由佢masking
以前玩真係一大堆人慢慢scout
去南美逐間球會搵
而家靠scout 推薦
靠者scout 下D 小國腳算
時間問題

scout 完咪一樣咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞