Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
啲regen勁真係勁到
有冇人有傷病patch 好似以前realistic injuries 咁 發覺球隊太少傷病 冇乜真實感
我都覺22 injury好似少咗
我以前鍾意有個third choice以防有人傷
但今年基本都用唔著攪到個third choice成日燥底
整完都係冇
FM有冇禁區內間接罰球 我好似仲未見過
FM 都話會刪走碌木
有冇人用美職玩build a nation
垃圾膠層唔俾賤賣冗員
請問根據以往經驗
官方冬季轉會update通常會幾時有?
等埋俄超轉會窗
玩到24年,個個龍都要成億先買到
去德甲執隻用幾年
買幻幻等成材
想問下點解我借用個球員就冇工作證問題,買佢翻嚟就申請唔到
咁唔等官方,用patch算
應該無咩分別
上年第一個係2月22, 三月有另一次for 中超俄超

轉會都係其次,
Fix bug先最重要

當然都可以越改越衰
買meret夠哂用
我契仔Rönning
開save 5.5M可以買入,高空波好似20,唔係最勁但係不過不失
緊10年都唔洗買龍
比前幾代少左,但係傷病+停賽都可以整走半隊主力
今季我會買多啲可以打幾個位嘅球員(例如中堅可以打防中加左右閘),一個傷咗點都有另一個主力/後備頂
未入手
但呢幾代無乜心機
以前我最勁時玩加拿大都可以拎世界盃冠軍
玩阿爾及利亞拎非洲盃
用佩魯賈可以拎意甲第二

但近呢幾代好似無咗呢種奇蹟感
成日都射唔入
唔知係咪我訓練前鋒定直頭季前熱身練波既問題

有年玩四川興城諗住第二季有啲新人上季幾勁可以入多啲波
明明上季入十鳩幾球
今季點知係咁唔開齋...

攪到無晒心機…
有冇人知一般嚟講幾時update冬季轉會窗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞