Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

隊波有2隻世界級門將 留住2隻定放1隻出去好? 隊波唔等錢洗
左邊model citizen 近5年正選
右邊相對專業 青訓 借咗出去幾年
玩西甲B隊幾過癮
養到後生仔上一隊會好感慨
利雲二傳好勁喎
對親佢佢每場都有助攻
朗就玩壓搶佢無供應就自然低分
如果只留1 我會用右邊
想問ching隻regen facepack有冇link
Ching點解噉揀
右邊d守門數值同會影響守龍嘅精神數值都好少少
同埋係英撚
見到左面eccentricity有成11就驚
真 做龍咁多意外做乜9
認同數值整體上係右勁 但左邊靈活高唔少 上網睇話係門將最重要屬性
右邊係英撚加上自家青訓 但左邊性格靚 未來隊長人選
所以我自己都好難揀
anyway thx ching分享
Scout report點講啲hidden attribute
有冇話咩inconsistent同dont like big game之類
龍門最緊要consistent同大賽龍門能力睇physical 多
成批一次推薦租借
係咪一定會自動set左0%人工

次次都要一個個禁100%好煩
唔係,你可以係staff responsibility set default 幾多%
唔該哂巴打
呢樣野煩左我好耐
如果set比佢為我嘅預備隊出賽
即係佢平時會係另一隊波訓練同出賽
但有時又會返黎join我呢邊比賽?
差唔多
有無巴打挽阿記識用smith Rowe
挽左兩季 試過if iw 所有role都試過 但場場都6.3 6.4
係, 雖然無必要就是了

屌你老味有三隻色
啱啱開季幾個月用緊佢打433倒三角中場嘅右中場mezzla
好似kdb噉幫右翼手前插
然後奧迪加特左中場ap或者dlp

因為本身妓得兩個攻中
有時要輪換就會轉打正三角中場
ers打返攻中位,最緊要set靈活走位,等佢可以左右兩邊走

冇乜幾可搵佢打兩翼
啲假人咁撚多190+潛
個個改造人咁
好誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞