Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
係啊
用緊強攻逼搶
次次都禁住對面砌好唔真實
玩弱隊要識做買賣,幫老闆賺錢,唔好跌落英冠就得
磨兩季就有錢入貨
Macbook好順,但係會熱,要開盡個風扇
希望捱到,睇見個陣容真心覺得真人sean dyche好勁,可以留喺英超咁耐
但係強攻逼搶嘅話
難度真係好低,打咩都禁住人屌
2024巴塞排第10炒左沙維,之後我走去教巴塞簽返美斯,拎返聯賽同西班牙盃,點知完季就話決定退休 用其他修改器有冇得搞,想踢多一年,仲係好勁
有,場場十幾二十射門
你隊波本身人腳就勁?
Kai Timo點用先勁
Kai我擺攻中AP
都有7分up 但冇乜波入
擺過前面打假9 表現仲差
Timo擺佢打邊 場均6.6分
都係既[sosad,但隻game快節奏加逼搶係勁好多,對利同曼城都可以禁住屌,以前慢節奏控球就比人屌
核武都冇得改
退左休其實係咪會regen 出番黎
打防反 我試過最類似又成功都係陣式上用532單防中

mentality set caution/positive. 但Def line 同engagement 較standard, pressing 都係要much more often 先掂

最好個場用愛作客嬴利0:1

摩佬個種縮後唔逼喺game完全唔work雖然現實都唔多work
Professionalism可以點升

又到季尾,打算賣哂班Balanced/其他性格差既球員同staff
換班professional入嚟,試下可唔可以改變下啲風氣
等緊特價
球隊性格 培訓group

簽個靚性格人set做隊長 升佢社交地位
社交影響力愈高 估球隊性格比重就高

staff就唔太清楚
好似youth嗰班staff嘅性格先重要
屌你老母greenwood 真係bug嚟
好多代之前就有,而家已經冇
裝咗啲mod show唔到啲樣出嚟
我拜仁打4231
兩邊翼都係逆翼鋒(辛尼會打返翼鋒)
都係壓迫反擊,冇點專登set野
辛尼係入波助攻都多,timo係後備入波多(計埋越位入波多過辛尼

ap位我唔知點講,兩三季落黎邊個踢呢個位都唔算太突出,助攻兩翼兩閘同甘美治包哂,入波利雲單季百球數據上係有雙雙但比起其他人唔太突出
有冇mod set班友少d complain出場時間
有件簽左做邊緣球員都嘈冇波踢cls
電話版有
電腦好似不嬲都無
我個save干地打防反教到折墮到2027教錫菲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞