Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
太花時間

特別係廢隊d scout更廢
係呀本身廢隊買人已經難

不過唔知咁樣算唔算cheating
作客真係難踢到ON9
我見踢左成半場1球射門都冇就轉FULL MATCH睇下點解
發覺d後衛傳左去兩閘後,兩閘一傳比翼/中場就冇啦啦放長傳
咁我就改企位,4-3-3,4-1-4-1,4-4-2都試哂
再將width試下very narrow, standard
又將前鋒轉埋support
點知個結果都係一樣
個電腦唔想比你傳到去前場就係傳唔到
點改都冇用,set 0-2個playmaker 都係唔會hold到波
我會好似好真咁換佢走俾球迷拍手掌
以前評述會有呢句,而家好似唔見有
而家都有
不過唔係次次有
隻game真係好燒時間

玩左成70hours先完左半季
巴打係認真玩到睇全場
定係部電腦慢
有冇咁誇 70個鐘夠玩兩三季
輸係合理
Disable既話球探其實冇乜用
淨係攞黎睇隱藏數值同解約金
又唔係睇ca pa
唔算cheat啦
你地會一直放假?

我會睇每一場呀 不過淨係睇文字解說+精華replay
歐聯決賽個場地係 曼聯主場
然後決賽個對手係 曼聯
可以咁嫁咩,唔係正常應該會轉場?
唔係,12年拜仁車咪又係咁
有D快 我千個鐘先三季
你唔講我都唔知個屆拜仁主場
你場場睇足90分鐘?
暫時837,有時訓覺都開住,當打個7折都有600既,不過集集都最少1000, FM16試過2100
終於拎到英超,都係得91-94分左右
今年D強隊起碼都會輸番1-2場
之前次次都95 - 103分呢D range 飲恨第2
真,我踢到2026先第一次拎英超
歐聯輸左次決賽比曼城後今年再入多次決賽
但係對曼聯,仲要佢主場
見到般尼茅夫起左用eddie howe個名起左個新球場好羨慕
我玩左10集都冇呢個耐性玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞