Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
仲要唔知做乜大跌watt
但已經完咗轉會窗
有啲後悔冇2000萬賣
用Wrexham 諗住由vnl 打到上championship, 開咗sugar daddy
第一季收28m, 比3m我
第二季League 2 收48m, 比唔夠1m我
第三季 League 1 收 48m, 要我承諾晉級先比1.5m我
仲要死都唔肯upgrade facilities
個board腐敗,玩得幾好都冇用
你開咗啲咩
Sugar daddy , 即係會有金主投資多啲錢比個board
係咪你做左人sugar daddy
Sugar daddy有幾種,你開咗係咩意思?editor set咗邊種
FM21 Mobile 玩,唔知
中堅
中堅
Trevoh Chalobah
Hugo Guillamón
中場中
Isaac Babadi
Mattias Svanberg
Sotiris Alexandropoulos
原來玩鈕,咁可以試下貴野
中堅
Fikayo Tomori
Dayot Upamecano
Kurt Zouma
Ben Godfrey
中場中
Frank Onyeka
André-Franck Zambo Anguissa
Federico Valverde
Scott McTominay
其實潛力係睇黃星定白星
咁你咩都唔知又真係玩得幾好都無用

跟full version的話
Wrexham係background sugar daddy
只會俾錢足夠打而家打緊嘅聯賽
League one有成1.5M夠哂啦
大概夠嘅,我估league 1上遊左右 不過班球員求個board upgrade facilities 又唔制 希望佢之後會比多啲錢啦
開波Plymouth 打到11月就畀我升
係咪你本身D facilities就相對高星
兩樣都3星,唔錯嘅,但喺league1 唔算最高,而且班球員一直嘈
mobile版留名
唔知係咪你上個post 有講過Arribas 有work permit
我跟左買黎玩
而家36場英超
岩岩夠雙雙
10G 10A
已經係次席射手
我覺得星數唔代表咩
有D巴丁都話 ca ~130左右都夠做冠軍
而且比你買到4星但有時踢落去都係冇表現
不過你高潛可以賣比AI ge
應該係啦全連登得我會吹奏Arribas

謙仔同文仔都揀踢英格蘭唔踢港隊 好25
港隊問題一律建議editor
邊到有青訓減半down
點解簽咗新助理教練 提供球員報告同傳媒嗰到冇得揀佢負責
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞