Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
作客九成閪波
要等佢系統入面自己踢到升班就會有番比賽
玩落主客差距好似細過上集
反而覺得今集啲龍好似勁左
禁住黎屌十幾腳中龍都可以比人救哂
有時仲要救到就算失左幾球輸0:3咁樣都仲係個龍motm
聽講係跟reputation去計probability升班
我反而係想問大家點清走老將

清佢既話其他人又會抗議
支持度會大跌
留低做教練?
24年18M簽左雲迪克體質18 成季身體先跌一次 33歲
次次想賣個球員 有個靚出價但個球員唔想去 真係好鬼激氣
好啦終於說服咗佢話願意加盟 轉會事項都傾好哂 去到最尾又無啦啦拒絕人哋份約
成日都話冇正選扭計真係好煩
特價入咗手
啱啱down 晒d graphics
對上一集用PC 玩已經係FM17
估唔到我用佢黎打cf都場場7分以上。 最緊要佢好平就買到
新開game有冇得set 季中接手咁樣?
accept offer前後都dup佢落去u18 ,係u18一排 佢地就會肯接受其他球會份約
唔出佢,好快就會嘈
到時先再賣
賣老野成日要幫手出人工
明明條友自己迫我賣 咁想去又唔肯降薪
岩岩買左,想問有咩patch係應該要down,仲洗唔洗down青訓減半patch驚玩幾年周街Messi c朗
求link
岩岩dl 左個patch,但想問點樣揀開save果時用果個pack21果時明明可以揀開邊個database.今集唔比人揀database既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞