Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
完季就話起新球場,咁早一定唔係用我名

輕鬆

哭撚左榜首大戰絕殺終於九場不敗爬到第2季初4場不勝同兩場3-3比人絕殺差d想del save
如果董事會決定起新球場 用玩家嘅名嚟命名
係咪最少要玩十季先得?
用android玩fm22 mobile,點解個pitch畫面所有嘢好似slow motion晒(明明setting已經較到super fast)
Moukoko勁到痴撚線, 玩到第四季買佢返黎一季入五十幾球,個個月都係最佳年輕球員
第四五季買左kimmich同de ligt, 完封左迪布尼同夏蘭特
好似最少要做到legend先
我個隻已經升到 188/195

請問點先可以整到圖中咁嘅球員layout?
DL完之後放係邊同點用
條片用另一隻skin 不過一樣道理 都係噉裝
https://youtu.be/QZCpNygaN_E?t=77
打比郡有冇真係扣咗廿一分
有冇人挑戰咗升班

入2粒換走會俾啲黑記問點解唔俾佢hat-trick
煩能到
各位巴打覺得正前鋒power shot好啲定place shot好啲?
隻Vlahovic走位神級 但單刀波8成都係傳俾對面龍咁
諗緊應唔應該搣咗place shot 轉power shot好啲
我隻Vlahovic比我轉左打False Nine,禁區頂one two傳都唔錯,靠兩隻IF入波
個board應承咗我起新球場之後即刻傳財團收購 球會願景嗰度又見唔到有新球場plan 係咪姐係個board走咗我數 ?
依隊第一季目標係護級咋
一嚟扣廿一分應該無乜可能升班
電腦玩親都係降硬班咁濟
用查爾頓
2季都直升機

上到英超第1年排15
依家第2年英超踢左25場仲包緊尾
仲未比人炒覺得好神奇
你地頭幾年金球世足係邊個

我係迪布尼同B費
唔睇國家隊?
之後仲要否認收購
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞