Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
通常有人攪事,我都會逼走佢,除非係重要主力

對面夏撚傷左
家陣真球員相係咪都係得FMSCOUT DF11 個版本?見曼球員D 相好似都唔多UPDATE 又細張
原本用緊df11
但實在頂唔順佢個長方形cut out太柒
轉咗用cut out facepack
雖然見唔到波衫
不過仲好唔使轉會或完季後仲著緊真實嗰件衫咁odd

曼聯因為佢現實會捉鳩人版權
所以依家icon pack同見到波衫嘅facepack都冇哂
建議用cut out算

其實當年fmscout出嘅round cut out最撚高質
可惜因為license問題冇再update
EPL League 2免簽左隻80CA 145PA幻幻
打左一季入左十幾球
有十幾個100k左右既offer

球會主席見到富咸offer 300k就任性地話too good to turn down然後accept左offer

廢事損失太慘重,就試下offer to clubs 1M,點知幾間球會都出到呢個價
試多次offer to clubs 10M,諾域治出價了

結果我賣左隻幻幻去諾域治,loan back 12 months + buy back price 10M
話說有冇人係玩ipad版
有無手足試過成隊波不滿意陣容深度
係咪要簽人先解決到
明明我打三中堅場場屈爆人機佢地都嘈中堅唔夠人用
3個陣入面有1個3dc陣
隊內5個dc 1個dm/dc
仲有3個淺綠色可以客串dc
睇深度一隊已經有9個可以打dc位

但每次一用呢個陣一場
班球霸就話驚dc冇深度

可能U23唔夠人掛
曼球員相都話可以自己換,球衣真係搞唔掂

cut off 係得頭果個?果個以前玩touch用過係幾正

但係咪已經好耐無update?

無update太多新球員無又好難搞
原來今集無咗傑斯
諗住組返個明叔教練團搵極都搵唔到傑斯
高路斯都冇
德國佬多數都無
應該係版權問題

唔係呀,有高路斯呀
殺雞儆猴
通常話唔夠,求其簽個後備就會收聲
好奇想知用左乜野陣?

我個save拜賣左全部wonderkid 同主力,廢到仆街
4231,基本上同現實主力陣容差唔多,係攻中位換左新買返黎嘅夏維斯,同右閘係上季最佳收購車仔個james
想問有無一個pack有晒全部野? (logo, kit, face....)
Fifa online3 成日見呢個陣
俗稱斜陣
以前玩手機CMM都有人用
搞緊謝4個維拉聖誕樹
ST
AMCL AMCR
ML MR
DM
DL DCL DCR DR
用ML MR做wide midfielder 感覺重正
攻到啪啪聲
防守好好
但踢出嚟要似維拉就wide midfielder 要set def fb set att
我就唔理ML MR 照at衝上去
兩隻FB sup 就會變一隻上一隻豆住後場

現實中謝4就係三中場逗住遮人地反擊線
閘攻中前鋒五個上哂
理論上用三mc就好啲
放落fm度好唔環保閘會好快燒哂體力
變相我就兩邊中場上埋
閘同中堅逗住
有冇巴打試過youth intake generate到affiliate club國家嘅人?係咪要揀高academy coaching youth recruitment 嘅affiliate club先得?

同埋假如我隊波scouting knowledge對west africa係好高,我搵熟西非嘅scout搵人,但本身西非database唔多球員,係咪scout黎都冇意思,唔會突然搵到勁嘅西非regen?
乜瑞典咁得意
玩緊隊瑞士四級聯賽
係啲盃賽抽到主場踢隊瑞超
跟住對面比咗四千蚊我
想變做對家主場踢

之前比分下面會睇到邊個入波
唔知做咩呢2日無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞