Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

有無上傳網放TACTIC FILE
有冇得係陣容畫面
睇到承諾出場時間 (重要/後備/新星果類)
thanks
有九折喎

11點幾買左先黎9折
雖然都係個幾十蚊
以攻代守喎
粗略睇 SS放返中間會好啲 靠左會同L-IF撞位
如果set門龍出波俾中堅 中堅set BCD會好啲
我依家直頭mc都set埋MCA
真正5前
我暫時唔見太塞車
正如我上個po話我之前玩st amc*2就係因為amlr位點set都唔會泊得好中間
加上我戰術上落埋wider
最後變IF SS TF AMCR IF
咁樣5人頂佢條防線
Ball playing defender 巴打會唔會set哂兩個?
定係一個dc 一個bpd
要視乎球員用波能力 最理想梗係2個都set BPD
原而家updata左,都唔洗重新fix real name
玩左1季
好奇怪
成個英超下年有9隊有歐洲賽打
前4歐聯
第5 歐霸
第6,7 歐協
fa cup冠軍 果隊唔係排前7, 都有歐霸
歐協冠軍都唔係前7, 都有歐霸
仲有個問題
arribas 季後拎左英超最佳年青球員
最佳收購第1係C7
第2係arribas
但個board 評分都係話我呢個收購ranking 得C
話太貴(11m)
球迷果面呢
board果個好似淨係睇錢
Sorry想問下各巴打。我打緊第二季。剛剛發現點解英超得頭兩名有歐聯打?係改左制定點
有冇logo packs同facepack 推薦
發現兩個cm set做“中場” 行得都幾順,唔洗理佢個位置幾星,指令又多
auto?
係咪第一季歐聯歐霸冠軍都係非頭二名既英超球隊?自動入歐聯
但係呢個ROLE好難有人完全 FIT晒
仆你個街終於射完
其實cm加返哂啲指令就同其他冇分別
戰術自由度大好多
主力係想睇電腦啲隊
搵唔到
我開黎睇睇先。但我手痕睇法甲西甲賽制。都係得第一可以踢。最重要係第二季我見到歐聯好多阿美尼亞,冰島果啲二線球隊入晒分組賽
請問點先可以令j league啲球員唔係灰名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞