Football Manager 2022討論區 (3) 正式版已出

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
adeyemi個經理人獅子開大口
21歲仔開我200k週薪
但佢之前第一次搵我個陣我冇叫佢炒左經理人
唔記得點樣禁息左件事 依家又黎獅子開大口
但搵唔到制叫佢炒左個經理人
呢啲情況你地會點搞 硬食?
同一個陣,一時連續幾個月踢到風山水起,一時就連埋主場都閪波,真神奇

ON99
個陣o岩o岩先贏完歐聯,歐洲超級杯

補多張xg同chances
現實嗰啲隊都係咁
轉會消息傳左出街點樣可以防止
睇岩D人成日比人截糊
今集係咪燒味屈機?
我用愛華頓, jonjoe kenny 12月已經有10個助攻,全部都係斬燒味

同埋你地點用皇馬個mariano?借左佢黎,數值好似唔錯但入得好少波(我set佢做pressing forward 或者poacher)
我都借咗
唔知點解正選冇料到但後備成日入波助攻
T-su PF-A PF-su都交到貨
今集係咪燒味屈機?
我用愛華頓, jonjoe kenny 12月已經有10個助攻,全部都係斬燒味

同埋你地點用皇馬個mariano?借左佢黎,數值好似唔錯但入得好少波(我set佢做pressing forward 或者poacher)
我都借咗
唔知點解正選冇料到但後備成日入波助攻
TF-su PF-A PF-su都交到貨
意大利盃用帕爾瑪8強守左蛆狗80幾分鐘
臨尾對面打電話紅我一件+1分鐘後判12碼絕殺
踢波踢個勢
炒經理人頂得一陣
要加既死都要加
睇下隊長幫唔幫到手
合約長就唔埋照用
得番2年左右就硬續

勁撚到
仲等緊亞洲database
港超仲未出,唔想玩住
想問下其實加/減聯賽有咩影響?

會唔會買唔到無加入聯賽既球員?
如果個聯賽係playable既話球員同staff都會齊哂
同埋轉會市場會活躍啲
(不過就算開得一個聯賽都可以全開database)
唔知係咪錯覺
戰術版咪可以放3套戰術既
3個都放晒完全一樣既

3個都一樣既
條熟練度BAR好似係咪升得快好多
上面好似有人講過就係咁練
咁樣都叫own goal?

好on9
開左五大聯賽
Load7日要成5分鐘
跪求潛力妖人減半pack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞