麻煩大陸有樓既既入一入嚟

1001 回覆
26 Like 178 Dislike
想問下大家點收集資訊
我想知多啲東莞既發展

家在深圳 有app可以down 微信登入就得 唔洗註冊

Google store search唔到 家在深圳(app)
隻app邊度down?
沙頭角 田心 呢?
係咪冇乜機

梧桐山下面個堆咪拆緊

即係點?
因為係幫屋企人問
同埋最近先有房產證

你都有房產證啦 仲問咩

會唔會收購
等錢比首期結婚

你到底有房產證定無
沙頭角 田心 呢?
係咪冇乜機

梧桐山下面個堆咪拆緊

即係點?
因為係幫屋企人問
同埋最近先有房產證

你都有房產證啦 仲問咩

會唔會收購
等錢比首期結婚

你到底有房產證定無

梧桐山下面個堆咪拆緊

即係點?
因為係幫屋企人問
同埋最近先有房產證

你都有房產證啦 仲問咩

會唔會收購
等錢比首期結婚

你到底有房產證定無

之前傳過京基定唔知咩想收購重建
但好似冇咩聲氣咁
想問下大家點收集資訊
我想知多啲東莞既發展

家在深圳 有app可以down 微信登入就得 唔洗註冊

Google store search唔到 家在深圳(app)
隻app邊度down?

apk嚟 你向google search佢官網會有
好奇一問
賠完咁多錢點匯翻香港

到時再諗 要樓收租穩陣

大陸租金回報好低
有層市值4百左右係虎門,先租得6.6K
不過升值得好快
深圳布吉有塊8千平方既地啦
So what

關外8000平方so what

上網估過值值3.5億人仔

梧桐山下面個堆咪拆緊

即係點?
因為係幫屋企人問
同埋最近先有房產證

你都有房產證啦 仲問咩

會唔會收購
等錢比首期結婚

你到底有房產證定無

你棟樓幾多年呀
新起定點 最近先拎證係咩意思
新樓咪賣左佢
皇崗水圍係咪有排都唔洗拆

巴打姓莊? 水圍太貴 政府會以綜合整治方式改善村內環境

黃岡呢? 經常去洗腳

梧桐山下面個堆咪拆緊

即係點?
因為係幫屋企人問
同埋最近先有房產證

你都有房產證啦 仲問咩

會唔會收購
等錢比首期結婚

你到底有房產證定無

你棟樓幾多年呀
新樓咪賣左佢

好舊架啦
聽屋企人講個房產證等左廿幾年
深圳布吉有塊8千平方既地啦
So what

關外8000平方so what

上網估過值值3.5億人仔

咁值錢做咩講到咁唔在乎?
下沙有料未 好想拎D錢落黎去銀行贖契

巴打你下沙濱河時代之後仲有冇下一批舊改,上網睇沙頭沙尾會分開幾期全拆並且整體規劃。

下沙濱河時代起好。
上沙一二期起緊。
沙咀紅樹灣壹號起好,金地工業區準備拆。
沙尾冇聲氣。

如果張圖係堅既就預測到會係中期定遠期到你果邊

遠期 btw 張圖邊到搵

咁你同上面煩膠希絲打隔離鄰舍喎。但你有冇收到風下沙再有一批更新項目?
相信應該好多巴打鄉下都有地, 起左樓收
租。

問題就嚟喇,收到風鄉下條村會有發展商
收地,會傾條件賠償但驚俾人坤,想問下
有冇巴打有呢方面經驗分享下。

我嗰陣都係全權搵鄉下嘅親戚搞(我老豆嗰代已經無聯絡),錢攞唔足,不過本身個親戚都想吞咗我哋間屋,有錢收就算,廢事煩

巴打你下沙濱河時代之後仲有冇下一批舊改,上網睇沙頭沙尾會分開幾期全拆並且整體規劃。

下沙濱河時代起好。
上沙一二期起緊。
沙尾冇聲氣。

巴打有眼光,大金沙五至十年後13萬一平冇問題

巴打有睇開所以知到大金沙呢個term?

睇左年頭福田區兩會報告,原來皇崗口岸下年重建,會連同附近咁大塊地仲有香港河套區一齊發展。

即係將會由大金沙,福田保稅區,皇崗口岸連同河套區,福田村赤尾村既海岸城項目。 呢d福田南部既地一次過發展為購物創科商業方向。但就冇提到水圍皇崗

PS. 兩會報告仲有提到福田北-梅林項目。
福田車公廟泰然x路果d工業區加上天安數碼城,仲有由車公廟出發沿深南大道至福田站既地都會重建開發並且接駁中心區成為一條超長既金融街。

即係點?
因為係幫屋企人問
同埋最近先有房產證

你都有房產證啦 仲問咩

會唔會收購
等錢比首期結婚

你到底有房產證定無

你棟樓幾多年呀
新樓咪賣左佢

好舊架啦
聽屋企人講個房產證等左廿幾年

有冇準確位置呀巴打
不過如果係有消息你應該已經會有人搵你
無理由我知多過你條村
你睇睇深圳地鐵 8號線
沙頭角站 至 鹽港西站呢三個站就十年前已經開始收緊 我係其中一條村

下沙濱河時代起好。
上沙一二期起緊。
沙尾冇聲氣。

睇左年頭福田區兩會報告,原來皇崗口岸下年重建,會連同附近咁大塊地仲有香港河套區一齊發展。

即係將會由大金沙,福田保稅區,皇崗口岸連同河套區,福田村赤尾村既海岸城項目。 呢d福田南部既地一次過發展為購物創科商業方向。但就冇提到水圍皇崗

福田車公廟泰然x路果d工業區加上天安數碼城,仲有由車公廟出發沿深南大道至福田站既地都會重建開發並且接駁中心區成為一條超長既金融街。

岩岩google 左福田2017兩會報告睇下
好多地區都話重點發展wo
都唔知會唔會落實

下沙濱河時代起好。
上沙一二期起緊。
沙尾冇聲氣。

都唔知會唔會落實

搞就會搞嫁喇 剩係大金沙都拆左好多地方起埋樓,車公廟都有幾座起緊。爭在某d村阻力大拖延進度

下沙濱河時代起好。
上沙一二期起緊。
沙尾冇聲氣。

都唔知會唔會落實

搞就會搞嫁喇 剩係大金沙都拆左好多地方起埋樓,車公廟都有幾座起緊。爭在某d村阻力大拖延進度

同埋唔搞既話 南山IT全國已經數一數遲d前海發展好食埋福田金融呢飯,咁福田就真好快淪為羅湖咁霉。
深圳南山嗰邊普通500呎租到幾多k?
留名
深圳南山嗰邊普通500呎租到幾多k?

南山都幾大範圍 可以係40-100每平
寶安松岡留名 只聞風聲
但好蝕 80平方 6層高聽講都係賠返2千萬左右

唔要樓? 賠錢好蝕

賠二千萬都好蝕 樓既話有幾多

我都係松崗 你邊條村
聽就聽過屋企人講 但冇任何動靜

潭頭 算唔算松崗?搭的士都係講個到

我都係潭頭 今日聽講話收地
寶安松岡留名 只聞風聲

唔要樓? 賠錢好蝕

我都係松崗 你邊條村

有樓係譚頭新村有無消息?

新村無可能拆,收哂全幅天價,啲發展商收唔起
舊村/村口路邊/第三,四工業區開始傾緊。
上星期開完村民大會,有親戚係到住緊可以問下佢地。
寶安松岡留名 只聞風聲

唔要樓? 賠錢好蝕

我都係松崗 你邊條村

有樓係譚頭新村有無消息?

新村無可能拆,收哂全幅天價,啲發展商收唔起
舊村/村口路邊/第三,四工業區開始傾緊。
上星期開完村民大會,有親戚係到住緊可以問下佢地。

但都係賠樓姐 ,點都有賺知唔知係邊個發展商收, 果到未來發展會幾好 有新會展中心, 近南沙自貿區。 過幾年有深圳中山大橋。搭11號線去前海都快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞