麻煩大陸有樓既既入一入嚟

1001 回覆
26 Like 178 Dislike
Push
廣州天河棠東棠下 上年拆左黎起6層 收緊20k人仔一個月 想快d收樓

成日感覺d錢同樓係大陸好唔安全 有無巴絲都係果頭 有無風收下

我有一層一百平方既單位係 實安*駁岡*
近依家地鐵沙井站
90年代買入,依家有人叫緊70萬想買。

聽聞附近都不斷收緊樓,所以寧願等收購 樓換樓好過

應該都要等下
逐層計應該 我個度都等緊收樓 附近起左個超大體育館同埋過幾年地鐵通車 跟住起高速公路 而家個個都起定左最少5層既等收樓 隔離村都收左
佛山新城?
話時話 呢度有無布吉人or增城人?
可以相認

巴打

細佬係大芬附近

其實個個都講就快.... 根本就等個字,遥遥無期
可以相認

巴打

細佬係大芬附近

係咪即係丹竹頭附近?
push
可以相認

巴打

細佬係大芬附近

wow 大芬! 我之前都係大芬地鐵站附近搭的士去啊媽果邊
大芬都近布吉啊
幾多層啊你果度 幾多平方
唉屌 寶安區 有兩棟 但冇紅證 會唔會比佢收返咩都唔賠比我.....

一般農民房都係冇紅本 多數用村委登記做證明

唉 好驚佢收哂 咩都唔比返我/只比返小小
老豆老母辛辛苦苦咁先起到2棟出黎
我又冇能力養佢 收左真係唔知點算

一層幾大到,寶安單間,兩房收緊幾錢租一個月?

一棟應該1300尺左右(12層)
有棟8層 1000尺
實收幾多唔知 不過一個月夾埋都有40k

嘩 甘撚少得40K
我布吉果度少你好多層 又少平方好多
租曬都祖到22k

福田 得佢一半面積都50k
唉屌 寶安區 有兩棟 但冇紅證 會唔會比佢收返咩都唔賠比我.....

有棟8層 1000尺

嘩 甘撚少得40K
租曬都祖到22k

以後寶安13號線通車
如果沿線既應該會升值既

有棟8層 1000尺

嘩 甘撚少得40K
租曬都祖到22k

以後寶安13號線通車
如果沿線既應該會升值既

寶安同龍崗可能地大拆遷項目多過關內好多。 地多人少, 醫療教育配套工作機會都唔夠 大部分人都關外住 關內返工 。怕佢好多項目都會變鬼城咁剩係拎嚟炒。
基本上我都係用家在深圳果個app睇啲新資訊
咁多位巴打有冇用開?
咁多位巴打有冇用開?

我都係玩呢個app 我估暫時得呢個apps最多野睇
咁多位巴打有冇用開?

我都係玩呢個app 我估暫時得呢個apps最多野睇

我都有 同埋有舊改group 睇下牛浩思d文章
寶安松岡留名 只聞風聲
但好蝕 80平方 6層高聽講都係賠返2千萬左右

唔要樓? 賠錢好蝕

賠二千萬都好蝕 樓既話有幾多

我都係松崗 你邊條村
聽就聽過屋企人講 但冇任何動靜

潭頭 算唔算松崗?搭的士都係講個到
有冇巴打剩收租都多到唔駛太恨收地賠償

收地賠樓放租,租金起碼一個double 樓價都幾十倍升 點都恨啦

收地賠樓放租,租金起碼一個double 樓價都幾十倍升 點都恨啦

關內物業好似巴打你既就係
關外都係劏房好租因為租金都係比較低
關外賠新樓比較大間租貴左反而未必租得哂出去
如果以後深圳關外地鐵都通哂車
常住人口又double甚至triple到3000萬又唔同
咁就算係關外都應該ok既
村委統建樓
如果以後深圳關外地鐵都通哂車
常住人口又double甚至triple到3000萬又唔同
咁就算係關外都應該ok既

都係既 關外人少地多 再增加關外房屋供應只降低當熱商品房樓價同租金。 除非好似你咁講深圳人口暴增或者關內租客選擇搬往關外。

村入面有D人收租都3,40萬人仔一個月 以我所知呢個數應該唔算高

村入面有D人收租都3,40萬人仔一個月 以我所知呢個數應該唔算高

果d好離地 好多都係50-200k 。 不過係有親戚有呢個數再多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞