麻煩大陸有樓既既入一入嚟

1001 回覆
26 Like 178 Dislike
寶安松岡留名 只聞風聲
但好蝕 80平方 6層高聽講都係賠返2千萬左右

80平方x6 係寶安都有2千萬?

4萬銀一平方咁多 ? 福田賠錢都係2-3萬一平方渣

寶安應該最多一萬一平方
以後地鐵通車
沿線既我估會升值
不過就算係咁
收地都係預大概升到1.5萬一平方左右only

但佢係講緊賠錢都有咁多 唔係賠樓
如果香港樓市爆煲其實會唔會影響大陸的樓?
利申 有樓在龍華
寶安松岡留名 只聞風聲

寶安應該最多一萬一平方
以後地鐵通車
沿線既我估會升值
不過就算係咁

松岡留名,五層半高150平方,每個月D租唔多,想收左佢仲好。 出面仲有D舊屋仔。

咩村呀巴打
寶安松岡留名 只聞風聲

寶安應該最多一萬一平方
以後地鐵通車
沿線既我估會升值
不過就算係咁

松岡留名,五層半高150平方,每個月D租唔多,想收左佢仲好。 出面仲有D舊屋仔。

一個月租幾錢? 有無20k?
另外我想問 4層高 其中一層無租 地下有兩個鋪位 一個月加埋收9k左右 合理?
深圳崗廈 已拆已收錢

btw
收地賠償政府會收幾多稅?

anyone know?
寶安松岡留名 只聞風聲

寶安應該最多一萬一平方
以後地鐵通車
沿線既我估會升值
不過就算係咁

另外我想問 4層高 其中一層無租 地下有兩個鋪位 一個月加埋收9k左右 合理?

就係無,係隔套房仔租出去,連埋鋪位好似得$12-13K,不過有層拎左黎自住,遲下會租埋出去,不過都唔多好似。

下!? 甘撚少
我布吉果度80平方都收9K 2樓and4樓都湯左1間1房1廳and 2間1房 3樓就自住無湯
你150平方 大我成倍 租多我3K甘撚少....
係邊度架你棟樓?
寶安松岡留名 只聞風聲

寶安應該最多一萬一平方
以後地鐵通車
沿線既我估會升值
不過就算係咁

就係無,係隔套房仔租出去,連埋鋪位好似得$12-13K,不過有層拎左黎自住,遲下會租埋出去,不過都唔多好似。

下!? 甘撚少
我布吉果度80平方都收9K 2樓and4樓都湯左1間1房1廳and 2間1房 3樓就自住無湯
係邊度架你棟樓?

喔 原來松岡 眼慘 Sor
寶安松岡留名 只聞風聲

寶安應該最多一萬一平方
以後地鐵通車
沿線既我估會升值
不過就算係咁

下!? 甘撚少
係邊度架你棟樓?

喔 原來松岡 眼慘 Sor

眼殘
大陸平湖個到有層樓計埋地方有3層
等咁多年都冇收地
好想放左佢
深圳崗廈 已拆已收錢

文姓巴打崗廈真係深圳中心既中心 唔賠樓?果到好值錢喎
btw
收地賠償政府會收幾多稅?

anyone know?

無人知咁
深圳崗廈 已拆已收錢

巴打崗廈西# 個邊起左好耐仲未搞掂
我崗廈東 未拆 希望個邊快d起好拆埋我地呢邊
深圳崗廈 已拆已收錢

巴打崗廈果到單間同兩房租緊幾錢?
我聽我老母講之前傾過5萬蚊一平 但村內人唔肯
因為幾年前附近都已經9萬蚊一平方了
依家南山15萬一平方

寶安松岡留名 只聞風聲

唔要樓? 賠錢好蝕

賠二千萬都好蝕 樓既話有幾多

我都係松崗 你邊條村
聽就聽過屋企人講 但冇任何動靜
深圳崗廈 已拆已收錢

賣左少少 當然要樓啦
深圳崗廈 已拆已收錢

係呀 起到e 家都未起完 佢e 家一季一季咁賠租金 賠最多個個都一季百幾萬人仔
深圳崗廈 已拆已收錢

巴打崗廈果到單間同兩房租緊幾錢?

冇留意呀 幾千蚊掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞