麻煩大陸有樓既既入一入嚟

1001 回覆
26 Like 178 Dislike
深圳南頭,不過得120平方米
手上得當年同村委申請地起樓文件,老豆又冇遺囑,係咪難攪?

咁你要問村委仲有無你老豆土地証, 如果有都可以有得搞, 如果佢地講無, 你當中左5000萬六合彩唔見左飛

120平方 8 9百萬左右啦

邊有咁好,發展商好似比得$1.1萬平方米收。
想知如果揀要樓,回遷户單位係咪唔可以自由賣樓,只可放租? 係就真係有得睇冇得食,仲怕豆腐渣又漏水

你邊個發展商先 我果度萬科徵收
都係南頭果邊 係正地鐵上面
回遷房真係唔知有冇得賣 要問其它bro
唔知起左新樓果時當唔當商品房

萬科咩價收? 我哋嗰邊係恒大

我都聽講南頭係恆大收地 賠償都唔錯 但恆大樓唔知質素點
有無廣州
早前收番500平, 海珠區
隔離新樓賣緊80000/平

4千萬?

紙上價值
不過附近有會展, 电商总部区
江對面起緊金融城

廣州最旺係咪天河越秀 好似福田南山咁 果邊房價幾多?
有無廣州

4千萬?

紙上價值
江對面起緊金融城

近地鐵線先有望
唔近既真係1.x
有無師兄係布吉果邊有樓
知唔知幾時收
有無師兄係布吉果邊有樓
知唔知幾時收

https://m.fang.com/news/sz/03_24840273.html
參考下
有無廣州

4千萬?

紙上價值
江對面起緊金融城

最旺同最貴係天河珠江新城 8-10萬/平
不過琶洲板塊都唔差, 市中心新CBD
保利賣緊嘅豪宅(130-300sqm)都要7-8萬
Lauming
南沙 村口起緊地鐵 條濕鳩高鐵起好左應該可以一個鐘左右到

咁你要問村委仲有無你老豆土地証, 如果有都可以有得搞, 如果佢地講無, 你當中左5000萬六合彩唔見左飛

想知如果揀要樓,回遷户單位係咪唔可以自由賣樓,只可放租? 係就真係有得睇冇得食,仲怕豆腐渣又漏水

80蚊一個平方咁上下?
賠1:1.3

80蚊一個平方咁上下?
賠1:1.3

你果到本身係商品房?咁好有得賠1:1.3既。上沙果到上一批拆最多好似得1:1.1,聽講有d仲 0.9。
南山區某村有幢樓,留名
輕輕一推
呢度有無人 增城架?
我鄉下增城d樓比政府收左
計翻平方黎賠 但起左3年幾仲起得3~4層(一棟10層)
仆街 希望下年年尾收到樓
有無師兄係布吉果邊有樓
知唔知幾時收

我老豆布吉有一棟4層高 每層80平方GE樓
我都想知幾時收
push
我只可以講,你黎問得依個問題
即係係大陸冇咩勢力同依靠
你好有可能收百幾平方米樓又或者100萬左右
上面班人食埋你果份
越早簽文件仲賠越少

如果你仲有好多近親係上面都仲好D

利伸:上面冇人冇物得2層石屋1間,出面D地俾禽獸們圍走晒,最後得80平方米屋仔加3幾萬,間屋仲要補水買
呢度有無人 增城架?

本身d樓總共係有幾多平方? 政府收嚟起咩樓?
有無師兄係布吉果邊有樓
知唔知幾時收

我都想知幾時收

布吉拆緊喇喎你向邊條村
有無師兄係布吉果邊有樓
知唔知幾時收

我都想知幾時收

布吉拆緊喇喎你向邊條村

https://m.fang.com/news/sz/03_24840273.html
參考下
我只可以講,你黎問得依個問題
即係係大陸冇咩勢力同依靠
你好有可能收百幾平方米樓又或者100萬左右
上面班人食埋你果份
越早簽文件仲賠越少

如果你仲有好多近親係上面都仲好D

利伸:上面冇人冇物得2層石屋1間,出面D地俾禽獸們圍走晒,最後得80平方米屋仔加3幾萬,間屋仲要補水買

有啊叔係上面 老豆三年前簽左文件 政府要賠480平方比我地 不過最新消息 依家起得一層
呢度有無人 增城架?

增城好似話打造成一個旅遊城市
有無師兄係布吉果邊有樓
知唔知幾時收

我都想知幾時收

布吉拆緊喇喎你向邊條村

蓮花路果邊
巴打你熟布吉?
有無師兄係布吉果邊有樓
知唔知幾時收

我都想知幾時收

布吉拆緊喇喎你向邊條村

蓮花路果邊
巴打你熟布吉?

唔熟呀 不過百度搵下會知道拆既範圍同進度
呢度有無人 增城架?

增城好似話打造成一個旅遊城市

咁係有幾多平方 政府收你果到係起私樓定公屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞