麻煩大陸有樓既既入一入嚟

1001 回覆
26 Like 178 Dislike
12,13,14,16號線開始動工
有冇巴打D物業係喺呢D新建既地鐵沿線?
我大陸層樓有人用二百一萬租五年
用呢做員工宿舍
以家屋企都係到諗緊
用呢做員工宿舍
以家屋企都係到諗緊

係邊區?
用呢做員工宿舍
以家屋企都係到諗緊

係邊區?

廣州二線區
不過有高鐵同地鐵站
12,13,14,16號線開始動工
有冇巴打D物業係喺呢D新建既地鐵沿線?

樓下已經係7號線次次返去都搭地鐵,去車公廟站一個站就到有4條線轉線超方便。
用呢做員工宿舍
以家屋企都係到諗緊

係邊區?

廣州二線區
不過有高鐵同地鐵站

二線區嚟講算唔錯,係咪好大間定好多棟? 同埋最緊要有大筆錢俾到你揸手,time cost都慳埋。
用呢做員工宿舍
以家屋企都係到諗緊

係邊區?

廣州二線區
不過有高鐵同地鐵站

二線區嚟講算唔錯,係咪好大間定好多棟? 同埋最緊要有大筆錢俾到你揸手,time cost都慳埋。

拎左2百萬先,你可以繼續錢搵錢做投資
寶安松岡留名 只聞風聲
但好蝕 80平方 6層高聽講都係賠返2千萬左右

唔要樓? 賠錢好蝕

賠二千萬都好蝕 樓既話有幾多

我都係松崗 你邊條村
聽就聽過屋企人講 但冇任何動靜

潭頭 算唔算松崗?搭的士都係講個到

可能同村喎巴打。
Btw有無寶安巴打屋企有果D「董建樓」(老母係咁講)即係成條村搬哂入去同一個屋苑個D,升得幾快下。
個時120平方好似買三十幾萬,依家好似要三四百萬。

無房產証得合約
屋企人買左隔離村既 一炮過比仲平啲
但120平方三十幾萬咁平
寶安松岡留名 只聞風聲
但好蝕 80平方 6層高聽講都係賠返2千萬左右

唔要樓? 賠錢好蝕

賠二千萬都好蝕 樓既話有幾多

我都係松崗 你邊條村
聽就聽過屋企人講 但冇任何動靜

潭頭 算唔算松崗?搭的士都係講個到

可能同村喎巴打。
Btw有無寶安巴打屋企有果D「董建樓」(老母係咁講)即係成條村搬哂入去同一個屋苑個D,升得幾快下。
個時120平方好似買三十幾萬,依家好似要三四百萬。

無房產証得合約
屋企人買左隔離村既 一炮過比仲平啲
但120平方三十幾萬咁平

應該係以前買落
氟山九江會唔會收樓

佛山先岩,打錯字

佛山真係唔清楚要睇下當地城更辦有冇公佈。 你175放哂未呀?
深圳小梅沙-土洋-葵*聰*果邊,超近海,有冇機徵收

同區巴打
氟山九江會唔會收樓

佛山先岩,打錯字

佛山真係唔清楚要睇下當地城更辦有冇公佈。 你175放哂未呀?

你點知我有175
我睇好20蚊,唔會放住

佛山好入既村落

周圍股票po都見到你講吉利
有無廣州巴打等廣深港高鐵
由九龍站到廣州南站轉廣佛城際鉄路最快60(48+10)分鐘就到天河
由九龍站到廣州南站轉廣佛城際鉄路最快60(48+10)分鐘就到天河

天河d樓好貴

本身紅磡係咪都有條城際鐵路上廣州?

天河d樓好貴

呢個數據啱唔啱?如果係比起深圳算好平。

天河d樓好貴

呢個數據啱唔啱?如果係比起深圳算好平。

廣州好兩極 新起個d同近市中心貴好多
但地方大所以遠離中心平好多
天河

琶洲

本身紅磡係咪都有條城際鐵路上廣州?

係,不過唔係CRH好慢
睇新聞起緊廣州南站城際 經天河 (10min) 到機場 (30min), 全程用CRH
想問有冇巴打知寶安區咩環境?區內一手落成、買賣/租盤成交量、平均呎價、有冇咩收地計劃之類?
張小弟對上面情況可謂一無所知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞