[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
講真 如果巴塞真係出1億的話 成事好高
華拉堤走就正常 踢到呢個年紀 仲留係法甲做咩?
今季輸埋俾摩納哥 歐聯俾巴塞6~1

咁佢走睇下去邊隊 強隊中場唔會搶位搶得太勁
豪門黎講叫穩定有成績既仲唔去巴塞咩

當然如果你講到咩意大利人 個d 問題就無得講

利申ff mode

Cap回等bin
講真 如果巴塞真係出1億的話 成事好高
華拉堤走就正常 踢到呢個年紀 仲留係法甲做咩?
今季輸埋俾摩納哥 歐聯俾巴塞6~1

咁佢走睇下去邊隊 強隊中場唔會搶位搶得太勁
豪門黎講叫穩定有成績既仲唔去巴塞咩

當然如果你講到咩意大利人 個d 問題就無得講

利申ff mode

Cap圖等bin
其實個gal有咩咁靚 完全唔明

唔怪得你食肥婆

32歲老女人,不了

食肫婆都唔食佢呢d柒頭皮啦

又誇張左

唔怪得你食肥婆

32歲老女人,不了

ching識食

唔怪得你食肥婆

32歲老女人,不了

ching識食

Ashley Graham正到
華拉堤黎到我去阿聯莤著巴塞波衫大叫卡塔爾萬歲呀

做咩?
( Show Blocked User - Misteri )
( Show Blocked User - 廖奕琁bb )
( Show Blocked User - 廖奕琁bb )

唔識食我唔怪你
( Show Blocked User - Misteri )

辣殺貢既圖都京
Messi and Suarez joined by Fabregas on holiday in Ibiza[Daily Mail]

辣殺貢既圖都京

Messi and Suarez joined by Fabregas on holiday in Ibiza[Daily Mail]

Ibiza 直頭係西貢來

係靚既
其實觀察左華拉提好耐 佢個種護球其實有啲易傷

係靚既

成個678月每間餐廳,酒店,bar 都有party

?

?

無乜機會睇佢踢波
其實係唔係modric咁

?

無乜機會睇佢踢波

No

?

無乜機會睇佢踢波

No

其實佢有咩本領

?

佢慣性好鍾意用後腳 同埋個幾種trick
但好容易引人tackle落腳 變左可能易受傷
hi
hi

Hi bb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞