[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
啱啱睇左華拉提同美斯一齊食飯單新聞
我好肯定佢100%唔會黎,佢最後加人工續約

呢啲9UP news算把啦

Cover: In Ibiza, Verratti and his agent are planning to leave PSG. [md]

每體世體即刻開波幫手加人工

一直都係兩份飛機報自high

Di Marzio講華拉提經理人同PSG傾轉會係真,之後會再安排主席同球員再開會亦都正路,咁唔代表佢一定去巴塞,更有可能係借我地去加人工

Cover: In Ibiza, Verratti and his agent are planning to leave PSG. [md]

Di Marzio講華拉提經理人同PSG傾轉會係真,之後會再安排主席同球員再開會亦都正路,咁唔代表佢一定去巴塞,更有可能係借我地去加人工

成世留係法甲做乜鳩

成世留係法甲做乜鳩

高人工,又hea,何樂而不為
可能買返Thiago 都唔駛咁貴
但好似有師兄話佢續左約
但好似有師兄話佢續左約

續左,佢同Isco唔使諗
但好似有師兄話佢續左約

諗isco嗰班真係on9 蝗會放比你????? 根本諗都唔會諗
但好似有師兄話佢續左約

諗isco嗰班真係on9 蝗會放比你????? 根本諗都唔會諗

未續約前曾經j 過
公司d電腦真係好鬼廢
公司d電腦真係好鬼廢

我公司嗰部仲用緊XP
對上一次皇巴轉會係邊個
對上一次皇巴轉會係邊個

費高
對上一次皇巴轉會係邊個

費高

唔係喎應該係13(0)
對上一次皇巴轉會係邊個

費高

唔係喎應該係13(0)

計唔計Kiko femenia
對上一次皇巴轉會係邊個

費高

唔係喎應該係13(0)

計唔計Kiko femenia

巴B轉Castilla唔計啦
但好似有師兄話佢續左約

未續約前曾經j 過

講到明唔會買對家球員
不過傳過佩狗買美斯頂球玉
但好似有師兄話佢續左約

未續約前曾經j 過

講到明唔會買對家球員

基於md 同sina 之前吹奏佢差不多完約
同埋佢曾經也是一個巴
但佢話續約同再贏歐聯之後
但好似有師兄話佢續左約

未續約前曾經j 過

講到明唔會買對家球員

基於md 同sina 之前吹奏佢差不多完約
同埋佢曾經也是一個巴迷
但佢話續約同再贏歐聯之後
冇波睇好悶

唔訓

Sleep is for the weak
SPORT English @Sport_EN
·
36分

Mijatovic: the former Madrid man trying to help Barça sign Dembele

http://www.sport-english.com/en/news/barca/mijatovic-the-former-madrid-man-trying-help-barca-sign-dembele-6106779
對上一次皇巴轉會係邊個

費高

唔係喎應該係13(0)

神鋒
對上一次皇巴轉會係邊個

費高

唔係喎應該係13(0)

神鋒

幾時改得番名?
對上一次皇巴轉會係邊個

費高

唔係喎應該係13(0)

神鋒

幾時改得番名?

月尾
Fiorentina winger Bernardeschi (23) has joined the list of wingers Barca are looking at to strengthen the squad. [sport]
我愛沙ching
我愛沙ching

找不對用户
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞