[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
朗拿度喺巴塞係佢球會生涯入最多波嘅一季
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
佢唔走去意假嗰啲地方應該唔駛咁傷膝法
不過以前個主席咩人都夠薑放走架啦
馬勒當拿都照放

至於佢踢鍠馬無人屌 一來係過左冷河
二來係國米班友屌佢仲大力無人為意巴塞屌啫

好似山神咁忠心ge球員真係買少見少
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
馬勒當拿都照放

我上面都話巴高層無論咩時代都有陣柒味, 告魯夫94年之後唔教都係因為高層

告魯夫教到96
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
馬勒當拿都照放

果年雖然朗拿度好fit
但兩對煌都贏唔到
果年蝗贏歐聯聯賽
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
馬勒當拿都照放

我上面都話巴高層無論咩時代都有陣柒味, 告魯夫94年之後唔教都係因為高層

告魯夫教到96

係喎記錯 自膠
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
馬勒當拿都照放

果年雖然朗拿度好fit
但兩對煌都贏唔到
果年蝗贏歐聯聯賽

https://www.youtube.com/watch?v=W311zySpw4Y
當年最正一定係哩場 落後0:3反cup5:4
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
馬勒當拿都照放

果年雖然朗拿度好fit
但兩對煌都贏唔到
果年蝗贏歐聯聯賽

97鍠贏乜撚歐聯
97歐聯係多蒙特贏蛆
Yerry Mina has reached an agreement to join Barça from Palmeiras in January 2018. Official statement & amount disclosed to be announced [MD]
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
馬勒當拿都照放

告魯夫教到96

告魯夫教既巴塞真係未睇過
不過佢真係好眼光買費高返來
佢之前係康城都有睇中施丹
差d 帶到佢返來
樓鹿點睇Lemar
要講二五
米高勞特立直接轉會鍠狗 炒巴塞5-0 成為九十年代唯一一人西甲五連冠
咪又係當佢巴塞名宿
Yerry Mina has reached an agreement to join Barça from Palmeiras in January 2018. Official statement & amount disclosed to be announced [MD]

轉會費大約9m
哥倫比亞中堅,米9
傳巴塞想佢係今個夏天報到
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
馬勒當拿都照放

果年雖然朗拿度好fit
但兩對煌都贏唔到
果年蝗贏歐聯聯賽

97鍠贏乜撚歐聯
97歐聯係多蒙特贏蛆

蝗係97/98
你岩
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
馬勒當拿都照放

果年雖然朗拿度好fit
但兩對煌都贏唔到
果年蝗贏歐聯聯賽

97鍠贏乜撚歐聯
97歐聯係多蒙特贏蛆

蝗係97/98
你岩

鍠狗係幾廿年無試過聯賽歐聯Double
講緊對上一次係Di Stefano嘅時候 58年咁上下
佢哋拎親歐聯 聯賽都一定閪

所以拖舟個仆街今年真係好撚野嘅
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
馬勒當拿都照放

告魯夫教到96

差d 帶到佢返來

其實想睇返都唔係咁難 網上都好多資源 睇你有無閒情逸致嘅啫
又唔係佢踢嗰啲七十年代波黑白畫面啲節奏又Hea
九十年代足球都同而家接近架啦
要講二五
米高勞特立直接轉會鍠狗 炒巴塞5-0 成為九十年代唯一一人西甲五連冠
咪又係當佢巴塞名宿

果時好似佢同告魯夫唔妥先覆桌性過皇馬
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
馬勒當拿都照放

果年雖然朗拿度好fit
但兩對煌都贏唔到
果年蝗贏歐聯聯賽

97鍠贏乜撚歐聯
97歐聯係多蒙特贏蛆

蝗係97/98
你岩

鍠狗係幾廿年無試過聯賽歐聯Double
講緊對上一次係Di Stefano嘅時候 58年咁上下
佢哋拎親歐聯 聯賽都一定閪

所以拖舟個仆街今年真係好撚野嘅

一嚟佢地Bench depth真係世界第一, 二嚟佢說服到班大帝輪換
樓鹿點睇Lemar

無乜點留意佢
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
馬勒當拿都照放

告魯夫教到96

差d 帶到佢返來

其實想睇返都唔係咁難 網上都好多資源 睇你有無閒情逸致嘅啫
又唔係佢踢嗰啲七十年代波黑白畫面啲節奏又Hea
九十年代足球都同而家接近架啦

浄係有search 過勞特立d 片來睇
完全左右腳,球皇feel

但好似細個聽既球星都係講古列治,雲巴士頓,馬圖斯,巴迪士圖達
係睇98 世界杯同歐洲足球雜誌先知呢條痴線佬
你地都睇左巴塞好耐喎
琴日Dembele對英撚勁撚到

70m up
https://m.youtube.com/watch?v=LRJoarpAslE
襯師兄提起
魔胎來,左右腳速度快playmaker

70m up

如果華拉提真係買唔到, plan b dembele+seri點睇

70m up

如果華拉提真係買唔到, plan b dembele+seri點睇

不過根據正常劇本, 如果巴放棄veratti, 佢下年應該過鍠

70m up

dembele踢得好 又後生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞