[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
一早話左要棄用小白

下季一場踢30MINS+間中正選 應該最好

一早話左要棄用小白

Agger
Btw Verratti fai d come la diu
[突發]痛失大腿,山齊士轉會曼城
https://lihkg.com/thread/281167?ref=ios

出面有個post 山齊士去曼城
一早話左要棄用小白

Agger
Btw Verratti fai d come la diu

華拉提黎我直播佑b係朗豪坊門口打丁
一早話左要棄用小白

打強隊先出,其餘時間後備入替
一早話左要棄用小白

打強隊先出,其餘時間後備入替

打強隊出都應付唔到啦
盞比人打爆

有冇肥仔老母大波圖

美斯埃豬嗰張勁大波
一早話左要棄用小白

好似當年沙維咁

好似毒撚咁企係後面攝鏡
美斯埃豬嗰張勁大波

美斯埃豬嗰張勁大波

好想揸
假波
究竟小花每一晚係點過
究竟小花每一晚係點過

究竟肥仔食咩大
究竟小花每一晚係點過

究竟肥仔食咩大

老母D奶
買個高大前鋒返黎唔係唔得

不過你覺得美斯同尼馬會唔會肯不停砍入中間先

D 個係plan b
一定唔係主打

Yes Giroud is a good choice

要時間適應
如果佢可以浸一浸係西甲再踢巴塞就好d
喺英超好多時專登搵中鋒長傳,佢好主要係做好每一次衝撃,停個波落來二傳

但是西甲中鋒不同,因為西甲較多經中場
短傳也較多,中鋒係需要出現多個位置現身
呢樣嘢除左需要習慣之外仲要視野
要浸出來

豬腦去到呢個歲數已經冇得救

仲要佢球商唔高
我係肥仔既話肯定十幾歲都唔戒奶
買個高大前鋒返黎唔係唔得

不過你覺得美斯同尼馬會唔會肯不停砍入中間先

D 個係plan b
一定唔係主打

Yes Giroud is a good choice

要時間適應
如果佢可以浸一浸係西甲再踢巴塞就好d
喺英超好多時專登搵中鋒長傳,佢好主要係做好每一次衝撃,停個波落來二傳

但是西甲中鋒不同,因為西甲較多經中場
短傳也較多,中鋒係需要出現多個位置現身
呢樣嘢除左需要習慣之外仲要視野
要浸出來

豬腦去到呢個歲數已經冇得救

仲要佢球商唔高

唔使要腦,用頭頂個波入去就得

廿歲俾人笑都照飲啦

廿歲俾人笑都照飲啦

扯晒

廿歲俾人笑都照飲啦

廿歲變飲木瓜奶喇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞