[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
1/2] City, United & Bayern are interested in Rakitic. Club's reluctant to sell him, but to raise funds to sign Verratti, he could be

[2/2] Barcelona could get 50m for Rakitic, which will make him the most expensive player to leave Barça

Deal

英雄所見略同

賣到50m又真係deal得過

留名睇下季歐聯撞到又比舊將踢出局

比不比舊將踢出局現在難下定論
但佢同拉芬拿都並不是特別適合踢迫搶既中場球員
如果適合我地迫搶既中場球員,要轉身快

但賣左拉 買到華咁夾邊個打中場 真係ag咩

買華拉提不嬲係頂右中場個位

Verratti asks Barca to make a gesture [to PSG] to advance the signing. [sport]
我信Verratti真係有嗌走但唔係嚟疤而係發爛渣叫psg補強
長遠都係要靠plan b

其實唔同消息都係指華拉堤係堅想去巴
個問題只係在於巴塞可以付出咩代價要
同巴黎點樣不惜強行挽留

等睇買唔到
1/2] City, United & Bayern are interested in Rakitic. Club's reluctant to sell him, but to raise funds to sign Verratti, he could be

[2/2] Barcelona could get 50m for Rakitic, which will make him the most expensive player to leave Barça

Deal

英雄所見略同

賣到50m又真係deal得過

留名睇下季歐聯撞到又比舊將踢出局

比不比舊將踢出局現在難下定論
但佢同拉芬拿都並不是特別適合踢迫搶既中場球員
如果適合我地迫搶既中場球員,要轉身快

但賣左拉 買到華咁夾邊個打中場 真係ag咩

買華拉提不嬲係頂右中場個位

Verratti asks Barca to make a gesture [to PSG] to advance the signing. [sport]
我信Verratti真係有嗌走但唔係嚟疤而係發爛渣叫psg補強
長遠都係要靠plan b

其實唔同消息都係指華拉堤係堅想去巴
個問題只係在於巴塞可以付出咩代價要
同巴黎點樣不惜強行挽留

等睇買唔到

買唔到會係因為巴黎太強硬/巴塞高層太廢
而唔係華拉堤唔想黎
14/15 年我地都無中鋒
但有過能力較強既pedro 輪換
(Pedro 強過munir 同paco 好多)

三個playmaker forward 加一個高能力後備(接近playmaker能力的Pedro)
已經可以夠體能執行成季迫搶同踢成季好波

前面迫搶快,短傳配合快才是我地找到既致勝之道

高中鋒我唔反對買前提係要鞏固返我地既優勢
例如如msn + 一個playmaker forward/高能力前鋒+ 高中鋒

Pedro話曬都當打再夢三正選黎 中場個年仲未xavi 當年除左cb dm嘅後備都有料到 小白未老化 個個都休息夠 咪迫搶囉 呢兩年連叫一線嘅後備都冇 msn打到死 白老化拉影又俾人打爆
根本全個位正選以外要一個一線 其餘就可以唔理 以前mvp之後都買山 三核之後都有基達法比 後面一個阿祖頂曬 而家就係冇左呢種人 一出後備就差好遠 正選個班連打下游都要打足 仲邊有力迫

就前鋒後備而言
貪心d 要踢法無走樣,起碼要一個係起到好似佢地三個能造波,能射能hold 既效果(paco 充其量只能入波及入楔好)
做到兩套陣都風格差不多,才有體力去維持成季既迫搶,及維持成績

中場要再硏究下~~

中場買到核心就得啦 後備羅同dso可以夠換
前鋒睇下有冇得係中游執d當打嘅玩下啦 唔通dembele肯黎後備咩 反而呢d想打下豪門又唔介意做輪換打下中游都夠做先係最現實

栢度走有一個原因
安帥過份依靠msn
如果果屆都無栢度,一定唔會有咁好成績。
因為踢開波既知道有俊備席有個做到野既頂到既
你可以去得盡好多

而dembele 呢個問題我不擔心
1 季三缐作戰差不多60 場波
4-個人三個位分出場時間
其實夠表演
只要demeble係夠料同佢地分

我再講多次今屆之後,msn佢地三個都知道波係打唔曬

尼馬一定唔會咁諗

呢樣嘢其實係教練責任
睇到好辛苦
Btw已經扑咗影帝同踩Ching兩個25了
Veratti 來到我會開心
但來唔到未至於個天冧落來

三個playmaker forward 加一個高能力後備(接近playmaker能力的Pedro)

例如如msn + 一個playmaker forward/高能力前鋒+ 高中鋒

Pedro話曬都當打再夢三正選黎 中場個年仲未xavi 當年除左cb dm嘅後備都有料到 小白未老化 個個都休息夠 咪迫搶囉 呢兩年連叫一線嘅後備都冇 msn打到死 白老化拉影又俾人打爆
根本全個位正選以外要一個一線 其餘就可以唔理 以前mvp之後都買山 三核之後都有基達法比 後面一個阿祖頂曬 而家就係冇左呢種人 一出後備就差好遠 正選個班連打下游都要打足 仲邊有力迫

就前鋒後備而言
貪心d 要踢法無走樣,起碼要一個係起到好似佢地三個能造波,能射能hold 既效果(paco 充其量只能入波及入楔好)
做到兩套陣都風格差不多,才有體力去維持成季既迫搶,及維持成績

中場要再硏究下~~

前鋒睇下有冇得係中游執d當打嘅玩下啦 唔通dembele肯黎後備咩 反而呢d想打下豪門又唔介意做輪換打下中游都夠做先係最現實

栢度走有一個原因
安帥過份依靠msn
你可以去得盡好多

其實夠表演

尼馬一定唔會咁諗

呢樣嘢其實係教練責任

以佢既性格同態度,佢唔會聽,反而會威脅走人,所以我好唔鍾意佢呢樣,大佬你成25歲好心成熟啲唔好下下表現出1920歲果陣既eq
睇到好辛苦

呢個真係25

就前鋒後備而言

中場要再硏究下~~

栢度走有一個原因
安帥過份依靠msn
你可以去得盡好多

其實夠表演

尼馬一定唔會咁諗

呢樣嘢其實係教練責任

尼馬有氣有力可以打多d
So9 messi知道有世界盃,今季打35-45場先係最正路
睇到好辛苦

呢個真係25

就前鋒後備而言

中場要再硏究下~~

栢度走有一個原因
安帥過份依靠msn
你可以去得盡好多

其實夠表演

尼馬一定唔會咁諗

呢樣嘢其實係教練責任

以佢既性格同態度,佢唔會聽,反而會威脅走人,所以我好唔鍾意佢呢樣,大佬你成25歲好心成熟啲唔好下下表現出1920歲果陣既eq

師兄識野~
有同感
Barça are open to selling Rakitic, Only if they receive a good offer. Valued at €50m. Man City & Bayern interested. [MD]

就前鋒後備而言

中場要再硏究下~~

栢度走有一個原因
安帥過份依靠msn
你可以去得盡好多

其實夠表演

尼馬一定唔會咁諗

呢樣嘢其實係教練責任

又唔喺咁講喎,呢啲都喺你哋嘅假設啫,個球員都未做就畀你哋屌咗先公平咩?
估唔到疤咁多老婆奴

疤迷有3類人
老婆奴
弱智
綠帽

第一類好似冇咁慘

第4類 高汁會然
(Me 佑b 巴禾 踩 沙ching)

講得好

咁巴塞歐聯又8強出局又真係無咩大不了
睇波只係生活一部份姐
我地又唔係當地人
估唔到疤咁多老婆奴

疤迷有3類人
老婆奴
弱智
綠帽

第一類好似冇咁慘

第4類 高汁會然
(Me 佑b 巴禾 踩 沙ching)

除左130,其他都系辣殺

駁唔到
照宜家傳出嘅rumors(RW)
華Dee係想美斯打中間,有可能除左433,仲會用番4231陣型
Barça are open to selling Rakitic, Only if they receive a good offer. Valued at €50m. Man City & Bayern interested. [MD]

50m真係on9
呢家呀豬呀狗都七八千,一個當打頂級中場賣咁平

睇波只係生活一部份姐
我地又唔係當地人

唔可以將華拉堤買不到就斷定我地個賽季失敗。

50m真係on9

29歲 50m真係可以放

50m真係on9

仲貴過我哋球皇A豬

50m真係on9

點解唔獅子開大口啲?
就算拉B真實只係值10m都唔緊要
我開65m

睇波只係生活一部份姐
我地又唔係當地人

買左華拉堤唔一定成功
但唔買同佢同級既中場一定失敗
因為呢家巴塞陣容係唔足以贏歐聯

50m真係on9

點解唔獅子開大口啲?
就算拉B真實只係值10m都唔緊要
我開65m

拉B

睇波只係生活一部份姐
我地又唔係當地人

買左華拉堤唔一定成功

其實我一直都覺得冇話絕對嘅,不過睇晒巴狗全季嘅表現又真喺駁唔到

睇波只係生活一部份姐
我地又唔係當地人

買左華拉堤唔一定成功

我認同要買有級數中場
我都會集氣支持成功
但Psg 佢咁有錢,可以110m都唔放都無乎

所以要keep 住留意其他中場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞