[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike

沙維:巴黎在禁錮華拉堤

土方點睇買Dembele?
Ney So9 Dembele
Messi

有錢先算
買左Semedo先

而且我覺得買後備高中鋒做plan b仲緊要過買多隻翼

師兄有冇心水人選
係驚除左救駕moment 以外,高前鋒係輪換時發揮唔到。

用返我點解反Paco既原因
巴塞如果踢得順,你唔好話擺埃及仔辛度落去,你擺件B隊前鋒都可能有波入。
只要個高中鋒係正正常常hold到下傳到下波,有搶點能力,就唔駛擔心

呢兩點我認同
我亦會認為果個高中鋒球員既節奏唔可以慢
並不是講他帶波爆速
而係配合既速度
即係配合我地球員現身既速度
因為始終高中鋒是一定慢過我地d 人
如果節奏過慢是絶對會塞車

所以我覺得呢個人好難搵

個高中鋒就係最後十分鐘人地塞哂車果陣出黎打
本身就塞

我明呀
所以佢淨係可以打d 危急關頭
平時正常輪換D個高中鋒會好唔協調,甚至游離於第14 人以外
出名d 既中鋒好難咁樣坐

平時正常輪換用埃咪得
假設華黎,正選陣就會影華白,防守實比人爆死

我估買到華 白會退落黎啦 似會拉影華多d

白仲有力踢咁多?
應該影華拉啦
[quote]
有錢先算
買左Semedo先

而且我覺得買後備高中鋒做plan b仲緊要過買多隻翼

師兄有冇心水人選
係驚除左救駕moment 以外,高前鋒係輪換時發揮唔到。

用返我點解反Paco既原因
巴塞如果踢得順,你唔好話擺埃及仔辛度落去,你擺件B隊前鋒都可能有波入。
只要個高中鋒係正正常常hold到下傳到下波,有搶點能力,就唔駛擔心

呢兩點我認同
我亦會認為果個高中鋒球員既節奏唔可以慢
並不是講他帶波爆速
而係配合既速度
即係配合我地球員現身既速度
因為始終高中鋒是一定慢過我地d 人
如果節奏過慢是絶對會塞車

所以我覺得呢個人好難搵

個高中鋒就係最後十分鐘人地塞哂車果陣出黎打
本身就塞

我明呀
所以佢淨係可以打d 危急關頭
平時正常輪換D個高中鋒會好唔協調,甚至游離於第14 人以外
出名d 既中鋒好難咁樣坐

平時正常輪換用埃咪得[/quote
例如基奧特係d 大巴情況時出佢破大巴當然無得頂
但係怕平時輪換頂阿so 9 或者neymar踢正選時就未必踢到我地既風格
淨係打後備先換出來就好難吸引人來。
再用小白長期正選就點都死架啦 佢體力邊頂到 唔覺得華維迪會俾佢打太多 特別係要打翻逼搶
華應該頂拉個位,而唔係白
西甲本土揀高中鋒較易做到土方兄個種又hold到又可以搶點衝撃既效果
肥仔老母
西甲本土揀高中鋒較易做到土方兄個種又hold到又可以搶點衝撃既效果

即刻諗起阿杜列斯

即刻諗起阿杜列斯

佢適合
佢既打法真是較靈活
係華西同包包見到佢撞完牆鐘意再跟進
但吊波比佢撼過又得
你地平時留意開邊個網睇轉會消息??

你去twitter search Barca/Barcelona
咁會有d fans post 轉會新聞
你follow 佢地就會知
買個高大前鋒返黎唔係唔得

不過你覺得美斯同尼馬會唔會肯不停砍入中間先

D 個係plan b
一定唔係主打
Barcelona and Benfica are still negotiating a price for Nélson Semedo [O Jogo, Record]
Barcelona and Benfica are still negotiating a price for Nélson Semedo [O Jogo, Record]

快d 買
阿nelson 應該幾好用

D 個係plan b
一定唔係主打

Yes Giroud is a good choice

D 個係plan b
一定唔係主打

我有件阿狗都係印銀河唯一

D 個係plan b
一定唔係主打

要時間適應
如果佢可以浸一浸係西甲再踢巴塞就好d
喺英超好多時專登搵中鋒長傳,佢好主要係做好每一次衝撃,停個波落來二傳

但是西甲中鋒不同,因為西甲較多經中場
短傳也較多,中鋒係需要出現多個位置現身
呢樣嘢除左需要習慣之外仲要視野
要浸出來
MD:
Barça does not think it is necessary to buy a CB at this point in time. They believe having Marlon, Masch, Pique, and Umtiti is enough.
一早話左要棄用小白
一早話左要棄用小白

下季一場踢30MINS+間中正選 應該最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞