[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike

得4個legend
西甲本土揀高中鋒較易做到土方兄個種又hold到又可以搶點衝撃既效果

即刻諗起阿杜列斯

唔夠高
無空間俾佢走上黎頂就無咩用
想搵個真係高既,唔頂得都可以遮住對方中堅
買個高大前鋒返黎唔係唔得

不過你覺得美斯同尼馬會唔會肯不停砍入中間先

由哥狗年代開始最後打大巴猜唔入咪又係斬俾pk

21=狗

得4個legend

figo
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/13/234922_0d49ab2c8f8598bcf4c85a047db50c24.jpg[img][/url]

21=狗

21=ag

老婆奴個名=

渠個icon已經話左俾you知啦
Officall: Marco Verratti signs new Paris Saint-Germain contract - ESPN FC

http://www.espnfc.com/paris-saint-germain/story/2921788/marco-verratti-signs-new-paris-saint-germain-contract

Officall: Marco Verratti signs new Paris Saint-Germain contract - ESPN FC

http://www.espnfc.com/paris-saint-germain/story/2921788/marco-verratti-signs-new-paris-saint-germain-contract

Aug 5, 2016

Aug 5, 2016

今年續多次
📰| Barça are not likely to sign any centre backs this summer [@mundodeportivo] #FCBLive
西甲本土揀高中鋒較易做到土方兄個種又hold到又可以搶點衝撃既效果

即刻諗起阿杜列斯

唔夠高

佢既技術就算同巴塞一齊踢陣地都唔會跟唔到節奏
呢樣好多中鋒都做唔到
佢搶點好同衝撃後衞都在行,就算全燒味佢都唔會差
當然天生果種屈機高既優勢係無既。

另外車仔拎世青冠軍個新仔蘇蘭基其實都唔差

即刻諗起阿杜列斯

唔夠高

呢樣好多中鋒都做唔到

Y not Giroud
📰| Barça are not likely to sign any centre backs this summer [@mundodeportivo] #FCBLive

其實反而唔大問題
俾多啲機會馬龍

即刻諗起阿杜列斯

唔夠高

呢樣好多中鋒都做唔到

Y not Giroud

其實反而唔大問題
俾多啲機會馬龍

從來覺得冇需要搵多個中堅
B隊2個都好有水準下

其實反而唔大問題
俾多啲機會馬龍

B隊2個都好有水準下

仲有冰個

其實反而唔大問題
俾多啲機會馬龍

B隊2個都好有水準下

仲有冰個

馬天尼斯

其實反而唔大問題
俾多啲機會馬龍

點睇摩納哥個thomas Lemar
我見好多支那人吹奏佢,話佢適合過華拉堤?
見到twitter勁多人係到bin屍

其實反而唔大問題
俾多啲機會馬龍

點睇摩納哥個thomas Lemar
我見好多支那人吹奏佢,話佢適合過華拉堤?

Isn't he a Lw?

At least Ronaldo pays his tax.

At least Ronaldo pays his tax.

講真,唔係幫牙丙佢他
事實上賺到咁上下錢都肯定有做呢d野,只有做得醒唔醒,美斯老豆好明顯唔醒,我亦唔見得文迪斯會咁蠢
佢班友當正自己偶像神一樣,咁先智障

有幾弱智先整到呢張圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞