[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
放走死Mk
買大巴奶同丹比利

Dembele so9 Dybala
Messi

有dybala我又返嚟了
大巴奶令仔過死Mk啦
大家一齊轉迷大巴奶啦
大巴奶令仔過死Mk啦
大家一齊轉迷大巴奶啦

yes

放走死Mk
買大巴奶同丹比利

Messi

你要買人,係為左解決隊波現有問題

咁隊波有咩問題?
簡單黎講:三大問題
1.中場控制力不足,頂唔到逼搶
2.後防豆腐,中堅輸頭槌,兩閘輸爆破
3.人地泊大巴無計可施,經常觀看對方球員清脆解圍,對方防守球員好輕易搶到第一點,我地連係禁區「製造混亂」嘗試爭第二點都難
次次人地係直接解圍然後我地由係後場猜過。

1.就係要買華拉堤
2.買中堅(如果仲有錢),買右閘
但巴如果真係可以做返以攻代守,中堅問題唔係最大問題
3.買高中鋒,有戰術改變。
可以同pk一齊製造混亂
有一點我想講,雖然尼馬美斯呢啲無身高去直接搶第一點,但佢地禁區內反應其實好快
搶第二點佢地往往會快過人
個問題係你唔可以俾人輕鬆一下就解圍出去

所以第一,你啲波落點要準
第二,你要有高佬俾到壓力佢,遮佢視線等佢睇得無咁清楚等等,你腳長有咩事篤個波都快過人

You點睇plan B Giroud

幾鍾意佢
估唔到疤咁多老婆奴
估唔到疤咁多老婆奴

我諗大家一路都有啲刻板印象喺度

Verratti防守先唔差 講左好多次佢剷波強
係鍾意推進但有時會上腳多
同埋佢好撚矮

而佢既後補方案Seri 你唔好睇佢黑黑實實 佢唔撚係基達嗰類
佢除左TACKLING唔夠Verratti好
其他方面我睇唔出佢低一班

同埋講真Verratti煲到呢個價我一樣係覺得唔抵買
真係以為佢沙維定派路咩
估唔到疤咁多老婆奴

估唔到咁多人有女

同埋佢好撚矮

而佢既後補方案Seri 你唔好睇佢黑黑實實 佢唔撚係基達嗰類

真係以為佢沙維定派路咩

但佢係psg真係有馬度迪同拉比奧特幫佢執屎
反而如果係巴,未必會咁輕鬆

反而我鍾意拉比奧特多d
估唔到疤咁多老婆奴

估唔到咁多人有女

me矛
估唔到疤咁多老婆奴

估唔到咁多人有女

me矛

肥婆都係女
有個問題想討論下 大家覺得上季美斯尼馬雙核心work唔work 我個人認為唔係好work 兩個掛住造波跟住冇人負責入波 前鋒基本責任就係要負責入波 同埋尼馬根本做唔倒好似美斯造得波之餘一季入50球 佢多d入楔埋門左路突破其實仲大威脅 而唔係on99咁十下有十下係左路要波 然後推中路比美斯 美斯唔入楔無問題 但如果兩個都要拎波踢就

同埋佢好撚矮

真係以為佢沙維定派路咩

Seri護波肯定低Verratti一班
有個問題想討論下 大家覺得上季美斯尼馬雙核心work唔work 我個人認為唔係好work 兩個掛住造波跟住冇人負責入波 前鋒基本責任就係要負責入波 同埋尼馬根本做唔倒好似美斯造得波之餘一季入50球 佢多d入楔埋門左路突破其實仲大威脅 而唔係on99咁十下有十下係左路要波 然後推中路比美斯 美斯唔入楔無問題 但如果兩個都要拎波踢就

Agger

同埋佢好撚矮

真係以為佢沙維定派路咩

Seri護波肯定低Verratti一班

Agger 要買就買好啲啦 係最需要一線嘅位置係要比多啲啦 其實1m Pogba都好抵
士巴拿續左約先幾個月
起碼兩年後先有機會買到啦
放走死Mk
買大巴奶同丹比利

Messi

認真
mk個價應該換到呢兩個
其實係抵
我覺得mk見晒底,技術上無得再進步
你要買人,係為左解決隊波現有問題

咁隊波有咩問題?
簡單黎講:三大問題
1.中場控制力不足,頂唔到逼搶
2.後防豆腐,中堅輸頭槌,兩閘輸爆破
3.人地泊大巴無計可施,經常觀看對方球員清脆解圍,對方防守球員好輕易搶到第一點,我地連係禁區「製造混亂」嘗試爭第二點都難
次次人地係直接解圍然後我地由係後場猜過。

1.就係要買華拉堤
2.買中堅(如果仲有錢),買右閘
但巴如果真係可以做返以攻代守,中堅問題唔係最大問題
3.買高中鋒,有戰術改變。
可以同pk一齊製造混亂
有一點我想講,雖然尼馬美斯呢啲無身高去直接搶第一點,但佢地禁區內反應其實好快
搶第二點佢地往往會快過人
個問題係你唔可以俾人輕鬆一下就解圍出去

所以第一,你啲波落點要準
第二,你要有高佬俾到壓力佢,遮佢視線等佢睇得無咁清楚等等,你腳長有咩事篤個波都快過人

You點睇plan B Giroud

幾鍾意佢

佢肯黎真係plan b最好選擇啦
肯打後備又係阿狗玩開彈彈波
唔難適應

同埋佢好撚矮

真係以為佢沙維定派路咩

但佢係psg真係有馬度迪同拉比奧特幫佢執屎
反而如果係巴,未必會咁輕鬆

反而我鍾意拉比奧特多d

買拉比奧特不如買saul
估唔到疤咁多老婆奴

疤迷有3類人
老婆奴
弱智
綠帽

第一類好似冇咁慘
估唔到疤咁多老婆奴

疤迷有3類人
老婆奴
弱智
綠帽

第一類好似冇咁慘

第4類 高汁會然
(Me 佑b 巴禾 踩 沙ching)
估唔到疤咁多老婆奴

疤迷有3類人
老婆奴
弱智
綠帽

第一類好似冇咁慘

第4類 高汁會然
(Me 佑b 巴禾 踩 沙ching)

me都無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞