[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
我愛沙ching

找不到用户
Barcelona director Javier Bordas met Verratti & his agent in Ibiza yesterday & the midfielder confirmed that he wants to join Barca. [SPORT]

Verratti and his agent also told Javier Bordas that they are doing everything possible to force PSG for a transfer move to Barca. [SPORT]

想加人工嘅球員可以搵我地
一條龍服務

要係未來9個工作日拎多1萬張票先可以彈劾到大雄

點先做到member

點先做到member

以前你要去一次巴塞登記做會員
而每年都要親身去續㑹員

點先做到member

而每年都要親身去續㑹員

但宜家香港有個巴塞球迷會話可以辦理申請同續約
詳情要問下

點先做到member

而每年都要親身去續㑹員

詳情要問下

個19會

點先做到member

而每年都要親身去續㑹員

詳情要問下

個19會

有次試下join 佢地個足球活動
新join d 人會對佢地既正選砌磋下
佢地對波同既踢法同巴塞係無乜關係
不過佢地個c all star 既安仔係好腳法既
好似唔知做乜準會員三年就可以申請正式
但每年要比會費
好似唔知做乜準會員三年就可以申請正式
但每年要比會費

以前睇過要親身去比錢
Eric Garcia- one of the promising LaMasia player won't renew his contract with FC Barcelona & will join Manchester City. [Sport]
Eric Garcia- one of the promising LaMasia player won't renew his contract with FC Barcelona & will join Manchester City. [Sport]

睇左內文話佢即刻收入會多左好多
但呢個時候去係唔係真係好呢 16 才

同年齡最勁中堅
咁就走左了

同年齡最勁中堅
咁就走左了

書面語+語癌
書面語+語癌

Sor9
書面語+語癌

Sor9

回錯Sor9?
書面語+語癌

Sor9

回錯Sor9?

唔係話我咩
Barça have done excellent work by securing Umtiti (23), Marlon (21) & Yerri Mina (22) at CB for €33M. Solid CB's for the upcoming years!
書面語+語癌

Sor9

回錯Sor9?

唔係話我咩

No
書面語+語癌

Sor9

回錯Sor9?

唔係話我咩

No

回錯 sor9
書面語+語癌

Sor9

回錯Sor9?

唔係話我咩

No

回錯 sor9

可能係我
Sor9ry
會考0 分
書面語+語癌

Sor9

回錯Sor9?

唔係話我咩

No

回錯 sor9

可能係我
Sor9ry
會考0 分

Sor9

回錯Sor9?

唔係話我咩

No

回錯 sor9

可能係我
Sor9ry
會考0 分

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞