[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
終於得閒追下post

BB
頭先柯屎果陣將碌9攝落去大脾中間夾住 等我睇唔到碌鳩就唔會打飛機 之後睇電話睇左好耐 一望下面以為無左碌鳩嚇到仆街 起身先知咩事

頭先柯屎果陣將碌9攝落去大脾中間夾住 等我睇唔到碌鳩就唔會打飛機 之後睇電話睇左好耐 一望下面以為無左碌鳩嚇到仆街 起身先知咩事

迷仔原來迷utt

迷仔原來迷utt

Funson reported
Marlon
綠帽狗成日吹奏基佬

冇話吹奏 me又唔係妓迷 只不過覺得佢特點啱plan B st
佢夠高 二傳又幾好 而且今季佢做後備殺手做得幾好
至於技術不足嘅問題亦唔太重要 反正佢都係我地冇哂計決定9斬嗰陣先出

前鋒入一個夠啦 入到基佬就唔會入dembele
再者今季搞掂中場先諗啦

迷仔原來迷utt

做乜9
Barça are interested in Sampdoria forward Luis Muriel (26). Robert saw him in the Colombia-Cameroon game but he didn't play [el espectador]

https://m.youtube.com/watch?v=OQAxAFn8ILc

如果唔貴其實都唔差
多一個選擇

咁最緊要都係買閘同中場先
Barça are interested in Sampdoria forward Luis Muriel (26). Robert saw him in the Colombia-Cameroon game but he didn't play [el espectador]

https://m.youtube.com/watch?v=OQAxAFn8ILc

如果唔貴其實都唔差
多一個選擇

講真前場 前鋒左右翼聽到msn邊個會嚟
https://m.youtube.com/watch?v=2rvV1rE0on8

https://m.youtube.com/watch?v=vHaug9j2S6E

雖然一個踢英超一個就葡超
但Semado 有個明顯優勢是比波同一腳實浄d

如果唔貴其實都唔差
多一個選擇

經過今年咁既情況
Msn 同所有人都知呢三個人唔可以打曬
如果真是回覆迫搶
433 陣式𥚃四個實力相當的前鎽是好合理
要復興同長期有好成績就一定唔可以用殘d人
我相信新教綀會知

如果唔貴其實都唔差
多一個選擇

經過今年咁既情況
如果真是回覆迫搶
我相信新教綀會知

問題佢地肯唔肯呀同valverde夠唔夠膽先

如果唔貴其實都唔差
多一個選擇

經過今年咁既情況
如果真是回覆迫搶
我相信新教綀會知

有世界盃我覺得佢地應該肯

如果唔貴其實都唔差
多一個選擇

經過今年咁既情況
如果真是回覆迫搶
我相信新教綀會知

1)我相信其他隊既前鋒都開始見到來巴塞並不是一定無機會的

2)我個人認呢個新入來既第四前鋒如果係真係有料,係巴塞既進攻體系發揮到
平分出場時間,msn佢地應該係無問題
如果佢地發爛渣既,咁佢地同d 撚樣踢波唔夠氣
又唔肯換差不多。咁個波就會去到valverde 度

3)呢樣嘢就要睇教練。巴塞唔係一隊衰到貼地既隊。球隊又搵返適合迫搶既教綀,球員又有質素。剩低就要睇華dee 凝唔凝聚到我地d 人。

如果唔貴其實都唔差
多一個選擇

經過今年咁既情況
如果真是回覆迫搶
我相信新教綀會知

有世界盃我覺得佢地應該肯

又係喎
咪玩啦J個哥倫比亞佬
咁我寧願要住烏啦
要打返靈活你有埃
講真意甲有咩料心照啦
好撚肯定巴塞高層有係班南美佬到收回傭
唔係點會睇中咁多哥倫比亞人?
咪玩啦J個哥倫比亞佬
咁我寧願要住烏啦
要打返靈活你有埃
講真意甲有咩料心照啦

流料黎,蘿拔係去睇yerry mina 同d山齊士 2個中堅
咪玩啦J個哥倫比亞佬
咁我寧願要住烏啦
要打返靈活你有埃
講真意甲有咩料心照啦

收回佣我唔肯定
我覺得呢個哥倫比亞佬唔算太差
佢好有信心衝撃過人
而且佢比波同過人都不是dup 低個頭

我無屋企意甲
兩個人比較純睇精華呢個哥倫比亞佬都好過鳥
鳥好多時都企唔穩

埃及仔有靈活但佢護波已經無呢條友咁好
我唔信埃及仔可以對geona 有咁既表現
啱啱睇左華拉提同美斯一齊食飯單新聞
我好肯定佢100%唔會黎,佢最後加人工續約

呢啲9UP news算把啦

Cover: In Ibiza, Verratti and his agent are planning to leave PSG. [md]

每體世體即刻開波幫手加人工
Juvenil A centre back Santiago Bueno (18), who joined the club in January, will be a Barcelona B player next season. [l'esportiu]

呢條唔錯

Cover: In Ibiza, Verratti and his agent are planning to leave PSG. [md]

每體世體即刻開波幫手加人工

一直都係兩份飛機報自high
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞