[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
Robert Fernandez met Borussia Dortmund forward Ousmane Dembele's (20) agent in Paris during the PSG-Barca Champions League tie. [MD]

7號波衫已凖備
d so踢得比小白更近邊路 我地要一個係中路造波嘅中場多d
其實中場核心問題大過防中 好多人都覺得冇防中後備 要買防中 但其實本身samper下季翻黎 再唔係有咩事羅白都可以頂住先 得反而要中場造到波嘅就真係冇人啦

可能我信d so
我覺得唔係安帥教之下,佢可以發揮實力
同小白可以做波

對抗好差,冇小白嗰種一扭幾嘅實力

其實有時羅白都叫有啲神來之筆

蘿白要係亂戰同反擊先發揮佢嗰種能力
打賤種,打黃潛都係咁
用迷仔一世冇女換今年買到華拉提同Demebele
其實中場核心問題大過防中 好多人都覺得冇防中後備 要買防中 但其實本身samper下季翻黎 再唔係有咩事羅白都可以頂住先 得反而要中場造到波嘅就真係冇人啦

可能我信d so
同小白可以做波

羅白後備殺手係幾好 睇佢d帶波其實幾好幾穩 而家心理幾好 對psg同蝗去到尾段和/輸緊都仲好有信心 唔會急 落後緊出佢隨時有驚喜

可能我信d so
同小白可以做波

蘿白要係亂戰同反擊先發揮佢嗰種能力
打賤種,打黃潛都係咁

所以後備殺手
d so踢得比小白更近邊路 我地要一個係中路造波嘅中場多d

佢未去曼城果時有留意佢,果時佢踢amc ,係更出色
係返到西班牙先更多踢翼
佢踢有時黃潛踢進攻中埸係仲好

咁當然佢未係playmaker 上証明到自己
https://www.facebook.com/hkforcabarca/posts/827465254068845:0
得啖笑

美斯打攻中前面再有三前鋒其實很危險
雖然對皇馬打攻中好成功
但前面實際只有兩個前

二來大家都知美斯迫搶睇心情
同佢始終唔係中場有時防守遮線做唔到
https://www.facebook.com/hkforcabarca/posts/827465254068845:0
得啖笑

雖然對皇馬打攻中好成功
但前面實際只有兩個前

見美斯打攻中咪只會同奧燒喺阿比人屌唔防守一樣
得啖笑

雖然對皇馬打攻中好成功
但前面實際只有兩個前

個陣都係有前無後 要美斯攻中一定要兩個真係好強防守嘅中場先Support到
雖然Verratti場均Tackle 3個以上
但咁樣玩法都係踢死佢
而且Busquets一向唔夾打雙防中咁
仲要右邊防守形同虛設
得啖笑

雖然對皇馬打攻中好成功
但前面實際只有兩個前

美斯打攻中咪只會同奧燒喺阿比人屌唔防守一樣
俾你買左呢三個都唔會咁出 更何況華同丹已經未必買到 比更加得啖笑
下季現想中場係拉影加核心 前鋒咪又係msn
得啖笑

雖然對皇馬打攻中好成功
但前面實際只有兩個前

差好遠

Ozil係佢本身啲傳波射波都做唔好先比人屌呢屌路
Benfica want 50M for right back Nélson Semedo, but Barcelona aren't willing to pay this fee for the Portuguese player. [abola]

Benfica have told Barcelona that they would accept less than 50M for Semedo if Cucurella and Mboula were included in the deal.

However, Barcelona rejected this offer, because they see Cucurella and Mboula as promising youngsters with great potential.
Benfica want 50M for right back Nélson Semedo, but Barcelona aren't willing to pay this fee for the Portuguese player. [abola]

Benfica have told Barcelona that they would accept less than 50M for Semedo if Cucurella and Mboula were included in the deal.

However, Barcelona rejected this offer, because they see Cucurella and Mboula as promising youngsters with great potential.

買bellerin就lur飯應, on9

兩睇啦 如果要買佢就放棄兩個最有潛質嘅青訓就不了
咁當然 比爾連都不了啦

兩睇啦 如果要買佢就放棄兩個最有潛質嘅青訓就不了
咁當然 比爾連都不了啦

Mboula唔係過摩納哥咩
不知不覺阿費利都31歲原來....
Paulo Dybala will have to leave Juventus to reach the top': Dani Alves weighs in on team-mate's future

靠你了

仲老過小花

https://youtu.be/yhxW5cmFb7E

https://youtu.be/yhxW5cmFb7E

斯斯可否不要老
得啖笑

成班弱智

fanpage既野笑下好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞