[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
馬列斯話一定走
唔怪得咁多人ff佢

等緊巴塞召喚
馬列斯話一定走
唔怪得咁多人ff佢

等緊巴塞召喚

I want Rw Dembele ok?
Cm Verratti
Rb semedo/ aurier
Sub st Giroud

2341 咩陣式
https://www.youtube.com/watch?v=9r5pQioPj44
Vídeo Impresiones: Así es FIFA en Switch | GAMEPLAY

但封面我朗

2341 咩陣式

倒聖誕樹陣

2341 咩陣式

對新加坡唔用後防都夠踢
馬列斯話一定走
唔怪得咁多人ff佢

等緊巴塞召喚

其實巴塞下年踢三四三都ok
馬列斯話一定走
唔怪得咁多人ff佢

等緊巴塞召喚

姐係用番3313,不過小明肯定殺左華dee
如果有華拉提,433fit哂
買Dembele/ 馬列斯,可以打4231
馬列斯話一定走
唔怪得咁多人ff佢

等緊巴塞召喚

343 會冇得用青訓
犧牲係大左 同埋要買中堅 右翼 攻中
433/ 4231 可以用青訓接軌 但係都要買右翼/右閘 & 中堅
好似你咁講買都ok
馬列斯話一定走
唔怪得咁多人ff佢

等緊巴塞召喚

343 會冇得用青訓
433/ 4231 可以用青訓接軌 但係都要買右翼/右閘 & 中堅
好似你咁講買都ok

華dee係包包打開4231,強調兩翼攻擊再燒味比老野
宜家巴塞陣容冇能力打4231,右翼少左個猛人

所以我FF緊Semedo+ Verratti+右翼
咁就fit哂
馬列斯話一定走
唔怪得咁多人ff佢

等緊巴塞召喚

343 會冇得用青訓
好似你咁講買都ok

華dee係包包打開4231,強調兩翼攻擊再燒味比老野
宜家巴塞陣容冇能力打4231,右翼少左個猛人

所以我FF緊Semedo+ Verratti+右翼
咁就fit哂

右翼用vidal 夠做
Btw ff完好早啲訓
@gerardromero):
Barcelona are close to signing Rasenballsport Leipzig striker Nicolas Kühn (17) for the B team.
FC Barcelona is interested in Sporting Lisbon's Gelson Martins. (22), Lisbon expects €40m bid. [MD via TheSun]

https://m.youtube.com/watch?v=M2yg4Vc8P90

飛機片
Marco Verratti has reached an agreement with Paris Saint-Germain over a new, long-term contract.
Marco Verratti has reached an agreement with Paris Saint-Germain over a new, long-term contract.

https://www.google.com.hk/amp/www.goal.com/en-us/amp/news/465/france/2016/01/05/19008112/verratti-agrees-to-psg-renewal
講真 華拉堤古天奴都唔黎既話
巴塞根本無人可買架啦
中場問題無解決 死撚硬

1/5/16
show blocked user - 辣殺pussy
講真 華拉堤古天奴都唔黎既話
巴塞根本無人可買架啦
中場問題無解決 死撚硬

劇本已寫好,不服來辯
劇本已寫好,不服來辯

劇本係華拉堤去皇馬
哈啦馬絕
Pep Guardiola joins call for referendum on Catalan independence

哥狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞