[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
Another meeting will be held between Verratti and PSG. The French giants are confident of Verratti signing a new deal. [@Jon_leGossip]

一陣又彈出 無得J

成個女人咁
最新消息:華拉堤已向巴黎遞了辭職信
Tottenham have made contact with the entourage of Barcelona's alternative for Verratti, Jean Michel Seri. [@mohamedbouhafsi]

巴黎死唔放人都無意思

邊到黎咁多錢

Wtf bellerin

Dembele係邊件???

多仔嗰個,下年世盃佢實大爆發

18年final : fra vs bra

先講法國,前面有基士文,丹比利,包皮,高文,拿卡錫,馬斯亞。中場有Lemar, pogba, 簡迪,Bakayoko。後防有mendy, sidibe, UTT, Zouma, Theo, lucas兩兄弟,華拉尼, 高斯尼Laporte。全班後生,至少玩到2屆
簡直係星級陣容

冷門d仲有葡萄牙,佢同法國一樣不斷有新人湧出黎

盃賽運氣好重要
有啲人二奶命就係二奶命
好似電話佬咁

夾唔夾到係一個問題 比利時個陣牌面夠勁啦 到大賽咪又係收皮

巴黎死唔放人都無意思

沙維:巴黎在禁錮華拉堤

巴黎死唔放人都無意思

土方點睇買Dembele?
Ney So9 Dembele
Messi

巴黎死唔放人都無意思

Messi

有錢先算
買左Semedo先

而且我覺得買後備高中鋒做plan b仲緊要過買多隻翼

巴黎死唔放人都無意思

Messi

有錢先算
買左Semedo先

同意 Giroud

巴黎死唔放人都無意思

Messi

有錢先算
買左Semedo先

師兄有冇心水人選
係驚除左救駕moment 以外,高前鋒係輪換時發揮唔到。

巴黎死唔放人都無意思

Messi

有錢先算
買左Semedo先

師兄有冇心水人選

用返我點解反Paco既原因
巴塞如果踢得順,你唔好話擺埃及仔辛度落去,你擺件B隊前鋒都可能有波入。
只要個高中鋒係正正常常hold到下傳到下波,有搶點能力,就唔駛擔心
有個高中鋒其實都幾好 其實如果短傳攻唔入 間唔中搵碧基入禁區頂下都ok 但上季完全無戰術 下下靠msn 天才波 真係好on9

巴黎死唔放人都無意思

Messi

有錢先算
買左Semedo先

師兄有冇心水人選

巴塞如果踢得順,你唔好話擺埃及仔辛度落去,你擺件B隊前鋒都可能有波入。
只要個高中鋒係正正常常hold到下傳到下波,有搶點能力,就唔駛擔心

呢兩點我認同
我亦會認為果個高中鋒球員既節奏唔可以慢
並不是講他帶波爆速
而係配合既速度
即係配合我地球員現身既速度
因為始終高中鋒是一定慢過我地d 人
如果節奏過慢是絶對會塞車

所以我覺得呢個人好難搵
純個人意見
我曾經覺得簡奴迪係適合我地既高中鋒
可頂,有衝擊,有搶點,靈活,技巧
係西甲証明左自己

果時哥狗想買佢或路蘭迪但不了了之
plan b就係買多個中堅,放pk去打中鋒

其實我都覺得得這方法暫時最好

yes

yes

買巴禾做後備

巴黎死唔放人都無意思

Messi

有錢先算
買左Semedo先

師兄有冇心水人選

呢兩點我認同
並不是講他帶波爆速
而係配合既速度

所以我覺得呢個人好難搵

個高中鋒就係最後十分鐘人地塞哂車果陣出黎打
本身就塞

中堅同中鋒搶點係有距離
Pk完全唔覺佢搶點勁
Campli (agent Verratti): "Verratti to Barcelona? We've let all our thoughts be known to PSG, it's a hard deal to get done." [sky]

中堅同中鋒搶點係有距離
Pk完全唔覺佢搶點勁

1415果季其實ok, 佢好多死球都搶點頂走解圍到
點睇Thomas Lemar?

中堅同中鋒搶點係有距離
Pk完全唔覺佢搶點勁

1415果季其實ok, 佢好多死球都搶點頂走解圍到

講緊進攻
而且Pk上去打呢招不嬲都有啦
多個高點根本好事,增加人地大巴難度

Messi

有錢先算
買左Semedo先

師兄有冇心水人選

呢兩點我認同
並不是講他帶波爆速
而係配合既速度

所以我覺得呢個人好難搵

個高中鋒就係最後十分鐘人地塞哂車果陣出黎打
本身就塞

我明呀
所以佢淨係可以打d 危急關頭
平時正常輪換D個高中鋒會好唔協調,甚至游離於第14 人以外
出名d 既中鋒好難咁樣坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞