[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
我係肥仔既話肯定十幾歲都唔戒奶

廿歲俾人笑都照飲啦

扯晒

你今日飲左未?

廿歲俾人笑都照飲啦

扯晒

你今日飲左未?

到老豆飲

廿歲俾人笑都照飲啦

扯晒

你今日飲左未?

到老豆飲

MATEO飲緊
冇美感可言
冇美感可言

冇美感可言

假既
冇美感可言

假既

真嫁,我揸過
月尾又有細哨睇
唔知仲有邊個去踢

Madrid media reporting that Cristiano has now been officially prosecuted for tax fraud. [@sakarias]

Notice how none of them use a Real Madrid shirt. They know the PR game all too well.

Madrid media reporting that Cristiano has now been officially prosecuted for tax fraud. [@sakarias]

Notice how none of them use a Real Madrid shirt. They know the PR game all too well.

唔係我朗做嘅
啱啱先放工
冇美感可言

假既

真嫁,我揸過

一對石頭
啱啱先放工

今朝有冇濕哂呀bb
啱啱先放工

今朝有冇濕哂呀bb

大雨到傻
冇美感可言

假既

真嫁,我揸過

一對石頭

假架d奶!
冇美感可言

假既

真嫁,我揸過

一對石頭

假架d奶!

冇美感可言

假既

真嫁,我揸過

一對石頭

假架d奶!

人類第一個宇宙國家-Asgardia在香港舉行發佈會

https://lihkg.com/thread/258685/page/1?ref=android

LIHKG @ Android
有冇手足入左
人類第一個宇宙國家-Asgardia在香港舉行發佈會

https://lihkg.com/thread/258685/page/1?ref=android

LIHKG @ Android
有冇手足入左

入左銀河艦隊
呢班人係唔係之後創立自護
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞