[球王斯爾馬有望加盟] 巴塞隆拿球迷討論區 (200)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
琴日Dembele對英撚勁撚到

70m up

如果華拉提真係買唔到, plan b dembele+seri點睇

Ok
前提買左右閘先
朗拿度喺巴塞係佢球會生涯入最多波嘅一季
全部賽事47球
國王盃 盃賽冠軍盃
聯賽爭啲啲

佢一季就走其實係好可惜
佢唔走去意假嗰啲地方應該唔駛咁傷膝法
不過以前個主席咩人都夠薑放走架啦
馬勒當拿都照放

至於佢踢鍠馬無人屌 一來係過左冷河
二來係國米班友屌佢仲大力無人為意巴塞屌啫

我上面都話巴高層無論咩時代都有陣柒味, 告魯夫94年之後唔教都係因為高層

告魯夫教到96

告魯夫教既巴塞真係未睇過
不過佢真係好眼光買費高返來
佢之前係康城都有睇中施丹
差d 帶到佢返來

其實想睇返都唔係咁難 網上都好多資源 睇你有無閒情逸致嘅啫
又唔係佢踢嗰啲七十年代波黑白畫面啲節奏又Hea
九十年代足球都同而家接近架啦

浄係有search 過勞特立d 片來睇
完全左右腳,球皇feel

但好似細個聽既球星都係講古列治,雲巴士頓,馬圖斯,巴迪士圖達
係睇98 世界杯同歐洲足球雜誌先知呢條痴線佬

佢唔係生於丹麥加埋懶大牌無踢歐國盃結果贏撚左
金球獎一定係佢
Yerry Mina has reached an agreement to join Barça from Palmeiras in January 2018. Official statement & amount disclosed to be announced [MD]

乜水
Yerry Mina has reached an agreement to join Barça from Palmeiras in January 2018. Official statement & amount disclosed to be announced [MD]

乜水

哥倫比亞新星, 唔知水平係點, 有啲驚又係大雄同巴甲啲隊洗黑錢

乜水

哥倫比亞新星, 唔知水平係點, 有啲驚又係大雄同巴甲啲隊洗黑錢

Douglas

乜水

我都唔知佢實力
不過佢宜家係哥倫比亞國家隊正選中堅(另一個係D山齊士),應該唔會好似道拉格斯咁柒掛

乜水

我都唔知佢實力
不過佢宜家係哥倫比亞國家隊正選中堅(另一個係D山齊士),應該唔會好似道拉格斯咁柒掛

依加班膠層簽乜人都好難對佢有信心

乜水

我都唔知佢實力

依加班膠層簽乜人都好難對佢有信心

幾撚型

巴塞第一簽

巴塞第一簽

垃圾KD

巴塞第一簽

垃圾KD

同pique打中堅

巴塞第一簽

mk件外套都幾型下
RUMORES
Conte también quiere al medio 🇮🇹 Marco Verratti (PSG) y ofrece cerca de 50M€ al club francés por él.
#PL #Ligue1 #Fichajes

有人爭了
RUMORES
Conte también quiere al medio 🇮🇹 Marco Verratti (PSG) y ofrece cerca de 50M€ al club francés por él.

有人爭了

根據正常劇本, 最後過鍠
RUMORES

有人爭了

根據正常劇本, 最後過鍠

係呢個通脹得咁緊要嘅球壇, 50m買到華拉堤真係打撚死都唔信

70m up

如果華拉提真係買唔到, plan b dembele+seri點睇

Ok

https://m.youtube.com/watch?v=_ev9faWTyHM

好撚去得扣得
成架車咁

70m up

Ok

https://m.youtube.com/watch?v=_ev9faWTyHM

好撚去得扣得
成架車咁

70m up

Ok

好撚去得扣得
成架車咁

扭同速都一流
射就真係要操下 係幾勁
https://m.youtube.com/watch?v=9U2id_kU9Bo

Twitter 無乜新聞post
Post 下片自hi

就是因為呢球呢條友留捧巴

但是呢場巴塞係輸波既
https://m.youtube.com/watch?v=9U2id_kU9Bo

Post 下片自hi

但是呢場巴塞係輸波既

巴塞嗰幾年最可惜
可能就係3R效力嘅時間係錯開

Post 下片自hi

但是呢場巴塞係輸波既

巴塞嗰幾年最可惜

嗰幾年疤頹到連食幾年雞胸, 依加成日擔心跟住大雄會唔會再重蹈覆轍

Post 下片自hi

但是呢場巴塞係輸波既

巴塞嗰幾年最可惜

嗰幾年疤頹到連食幾年雞胸, 依加成日擔心跟住大雄會唔會再重蹈覆轍

Post 下片自hi

但是呢場巴塞係輸波既

巴塞嗰幾年最可惜

阿Q d 諗
我地製造左三個歐洲足球先生球王出來
如果一齊效力難分高低

Btw利華度d射術真是好勁
好多入波好撚誇張
扭波大部分靠擺腰過人唔駛喪爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞