[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
我都抽wheelspin抽到一舊雲
btw你玩到pause menu啲制冇鎖就=可以開始掛機
抽到2046都抽唔到86
已經刷到1星200lv
掛機呢啲個人建議一兩次好啦
玩到純刷錢刷wheelspin真心冇意思
利申Pristege 2 接近lv 300 淨係掛咗一次 其他時間真係自己刷錢同wheelspin
等兩個禮拜玩seasonal event攞啦
部車又冇乜特別
想揸住架86玩飄移挑戰
有時路過見到架86好完美咁飄 好撚型
一邊睇YouTube個時係咁買車解superwheel 反正平時隻手都係玩手機
有冇RS3 tune推介A 800倒用嚟打Race
入彎推頭+迫力勁易lock up
但係出彎一踩起份尾又想走咁
冇engine swap過

試過撳軟過個bump同rebound
有少少改善但指入去果下想份尾搬多少少

Alignment, anti-roll bar, ride height果啲冇較過
求指教
新手想問乜野係super 7
點解入唔到forzathon商店 話無法下載最新的商店物品
原來今集漫遊改咗
個ser唔係好似以前咁
依家你行得太遠就會去咗第二個ser
好撚冇癮 上集淨係玩直路鬥快都識到人
依家靜過鬼啲人唔見哂
就算手制唔斷,佢都成日無啦啦彈game
啱啱嗰轉琴晚開始,頭先開mon見隻game閂咗
按油門之後win+G
防到彈game?
未彈過唔知 一直都用mouse macro
nsx r gt 係上季送個部?
bug左拎多左部部野真係幾快
我check過應該唔關硬件事,顯示卡都冇crash,但就淨係quit咗game
我用手制
啲tune都係根據手制編
不過巴打揸得好快 我追極都係 58.586
我load好快喎 基本上換車入game fast travel咩都唔使等 快過4勁多
啲電腦會唔會太快 到底係唔係用緊同級車?
g923買ps4版再駁pc玩都ok架何
我用ps4手制有時都有bug會disconnect
仲有另一個方法
將油門鍵改做space bar, 再拎舊野壓住個制
掛哇3次得一次成功, 其他都係差一兩圈freeze咗畫面….
有無人用thrustmaster 軚盤 駁電腦 由認唔到(firmware update 認唔到個軚)
然後搞返認得返既經歷?
我屌,啱啱又同我自動quit game

rivals 掛機正好多,不過究竟50laps高分啲定跑rivals高分啲呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞