[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
呢家成日掛機 放到工番黎隻game都會彈左… 啲點無加過…
I see
定位喺咪類似DJS
想問下離合器有咩用.... 同普通手排有咩分別
你係咪用䭾盤玩
手制. 遲啲會買䭾盤
冇車牌?
打機嘅分別就係轉波要踩clutch
無wheel得手制既新手建唔建議入手
其實係咪冇得用900度玩
我用G29發覺540度已經盡左

然後我將個G29 set default 做 540度
佢game入面又會跟番個ratio縮小番個度數
依隻用手制樂趣更大
無聊入4兜吓, 條路勁多人又可以撞人好似仲正
佢arcade 果3分係咪一定要做完曬先有
成日得兩三丁友但個Target 鬼咁難
好多時要8-10個人先做得曬啲任

唯有多啲去會場睇下有無人,一時兩三丁友一時就成村人

早幾日好彩有成8條友一齊做
做到第3回合要撞圓靶要求勁撚高衰左

最後好撚好彩遇到12條友一齊做 正到好似FH4咁

btw佢甩尾個Target唔撚知點計 平時2,3條友2百幾萬分已經難
尋日3-5條友要甩3百幾萬
根本連唔到線玩合作mode既屌
想問有無 Discord group可以 join?
未試過甩尾係玩得曬3關暫時玩得曬3關都係純arcade , 仲要係得撞公仔撞靶儲skill。如果有mini mission一定fail
拍賣咗架ae86
set直購價3百萬CR 幾分鐘就比人買咗
我好似set得太平

有冇人發覺明明揀咗光頭軚,但出到嚟顯示係越野軚
用軚盤甩尾好難… 用g923個軚盤啲力回饋搞到好易成日打滑 有無教學
Ds4windows 我emulate xbox 就有震,好似係。
留意下auction house啲人set咩價自己再定價,我開七百萬都俾人秒殺啲legendary開二千萬
輕輕一問
點解86賣到咁貴
之後應該都會出?
啲人刷AFK都刷到唔缺錢fb gp話好多明明商店就買到嘅車去到auction house都可以用更高價賣出
86暫時都係得wheelspin先抽到無其他入手途徑更加唔洗講

不過今晚就轉新playlist有得拎86,到時可能會跌返價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞