[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike

終於抽到
有冇話抽咗幾多次
唔記得喇,不過起碼200
PGG咁鬼懶
改都唔改直接搬料過FH5
呢兩架車仲寫住Barn Find想點

點解我入到game 冇聲 重開幾次都係咁
首先我覺得你兩個tune都冇必要改6速
因為3波以下點搞都係wheelspin 基本上都用唔著
我用sport transmission淨係拉final drive用三波已經同你個五波冇乜分別
然後我慳返嘅PI可以谷更大power 極速仲高過你6速
過灣我覺得同我差唔多 都係有啲推頭搞唔掂
Braking你裝咗race brake絕對好過我好多
Overall cornering你個tune係易揸嘅 我做圈速用你個tune過灣都係快好多
但係我馬力多你好多 出灣即刻過返頭

又係Horizon Mexico Circuit
我自己個時間57.571
你個tune我暫時最盡試過58.6左右

最後擺低我個tune 149 996 191
比起你個tune係好撚恐怖 希望你唔好嚇到瀨屎
感謝
好驚訝竟然無?
之前玩FH3果陣都仲有舊燈巴打一齊玩
睇傳聞揀墨西哥 已經覺得奇怪 一大片平地沙漠

點解唔揀其他大城市
其實有7速
我upgrade時候見7速快咗轉波又減PI就裝咗
不過power都應該唔夠你嚟
你用咗邊個engine
Racing V12 twin turbo
差唔多升盡 過1100匹
買到,不過都刷左2個鐘
尋晚掛左一次50 laps已經差唔多抽齊啲超跑
仲有幾十架willys keep未開
新post留名
小弟新手 , 請問掛50laps姐係點掛?

掛機大法
有最新既玩rivals唔洗掛足圈數
隨時走隨時攞xp
社群有人整左條50laps賽道,你開自動駕駛掛番幾個鐘,完場有XP/CR/幾百skill points
拎條橡筋綁實個RT鍵就得
隻驚有自動駕駛嘅咩
開自動轉向/輔助剎車就OK
隻game識掛機就有車有錢又有經
又搞埋Xbox game pass呢D罪大惡極既產物出黎
M$已經唔係搞手但求打個和咁簡單,直情係賣大包蝕住黎做
咁有良心又有誠意既遊戲真係世間少有
唔該晒, 等我返工時俾部電腦打下機先
記得較低個解像度/開very low掛機
部腦起碼無咁熱先
張顯示卡full load唔過50度..所以應該影響不大 不過多謝提醒
請問50 laps 賽道邊個位置開? 用邊架車掛最好?
社群中心藍圖
Code: 532351089
Sorry 咩係社群中心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞