[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
horizon arcade最麻煩既係自己一架車玩或者N架車一齊玩既時候既目標要求都係一樣
部分改裝可以降級
LFA, 2013 R8都可以降落A800
問題在於降完有冇用 同埋會唔會鳩屎都揸唔到
成件事on9到震
本身fh4 forzathon live都唔係多人玩
依家仲要首先分左drift去另一個event
姐係次次都分咗一半人走
然後又斷線又見唔到其他人 本身想玩嘅見個地圖一條友都冇 姐係要單機咁仲搵鬼去玩咩
然後最撚on9係有次有成十個人一齊做air mission諗住可以輕鬆過關啦
屌你老母臭閪 第一關要打靶一人撞咗三四個就唔撚出新靶 成班企撚咗係度等fail真係灰撚到

btw 識漂移嘅玩drift易啲過
試過同幾條友辛辛苦苦做到第二round 之後斷線 0分
甩尾唔難但係2,3條友做成2百幾萬甩尾分點撚樣做就算做得黎已經得返分零鐘
仲有佢大地圖漫遊日日斷線/D人不停消失 得返自己一個真係好撚趕客
https://www.reddit.com/r/ForzaHorizon/comments/qwxa55/horizon_5_arcades_right_now/
有次成5/6個咁成班開住xbox party一齊玩
除咗一個拎LFA過之外我哋個個都揸i8
結果條友玩到一半頂唔順要換車

A車加改裝上到啱啱好800嘅成品
點都好揸過拎部S1原裝車改廢落A800

我買左架二手728cayman
改哂拉力避震同車軚都贏唔到ai
road racing你改rally suspension做乜鳩
突然傾盤大雨個任有3分2 都行爛地
唔改灣都轉唔到
師兄有咩好建議點醒下細佬
想問下disconnect g923個問題fix到未 我試過好多方法都玩唔到
我覺得你改AWD好過
再者有爛路嘅話你部Cayman會出事係正常

正正經經買部i8算啦 留返部Cayman做其他正常嘢
屌佢好似係講緊獎5萬個濕鳩任 唔係trial
嗰個任我求其砌咗部TT就算 Trial就i8 一樣求其改
唔係online用嘅車廢到仆街都冇乜所謂

你係要用cayman玩嗰個championship嘅話
awd加全套rally然後盡谷power
咁應該冇可能玩唔過highly skilled ai
啊屌你啱
呢個我鳩改到部110S上A800就算
但係部車個尾甩到仆街
算鳩數啦 呢個玩嚟都冇撚用
獎勵得嗰五萬蚊 改車都唔止啦
求其贏兩場攞啲錢都多過佢
換埋4驅,我之前有部賣緊,但無人要

揸落同tt一樣
儲積分,點會無用
Fix 左上個patch , 但玩唔玩得落手係另一個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞