[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
係咪5分嗰個任?
一開賽得兩架truck揀, 買低class夠唔夠做?
送車真係唔多吸引
堆車又唔係難拎都唔知送黎做乜鳩
勁喎 我有軚盤(t150) 但去到解任只用手制(個表現好d)
有無軚盤setting share? 同埋邊款?
唔鳩知解完10個車房拎車之後就無撚理過
用緊t300rs
我都係排尾幾靠神隊友carry
人哋收到會有個唔知咩分+1,雖然唔知有乜用
有時轉到D幾型嘅車都會拎去送俾新手但係刷spin啲廢車一定刪唔會送
你入menu有個線上
你禁入去公開賽有個甩尾,你入去整5次終極甩尾就OK
你地有無人呢幾日玩喺咁lag住咗喺個saving screen, 下下要restart 隻game 好撚煩

利申: xbox series s
想問下巴打 我岩岩都買左t300rs gt 但係入到game係無反應 我上網睇過巴哈解決方法都無用 想下問係點set架??
我係 steam pc版 唔該哂
裝左driver 未
裝左 但都係無反應
你入game係唔係detect到d制係軚盤d制但禁落無反應
你試下將個盤拆出黎重整
理論上黎講你裝岩既話螺絲位會係最底
我之前都係咁,重整完先得
ok 唔該哂 我再試下先~
唔夠
過到都冇撚用 唔count
下個series好似全世界player送夠唔知幾多部車官方會送禮物俾所有player
我都係用低class果部過冇咩問題
想對黎講貨車個關易過另外兩關
大大舊易食位 賽道又易
XSX同XSS都出咗Hotfix啦
柒少陣啦
呢個月一路都係玩機戰30同FH5算唔算舊?
咁你夾晒啲初音未
外掛
我架elemento FE都係一樣照用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞