[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike

慳埋咪課落FH5終極版囉
我不嬲都唔係反XBOX㗎
係反你呢啲傳教士咋嘛
純粹攞嚟連動森同埋MH咪夾吓囉
一早知MHR咁雞嘅話今年就唔續啦
D數值有咩影響?
真係有影響快慢?
應該係講緊car history
如果架車係條友用外掛刷出黎car history就會好多99999
但架車同平時冇分別 係手痕禁入去car history先check到
幾時有custom adventure
你係咪用咗Froza Edition 嗰架?嗰架唔count 係truck。我用另一架普通版玩就過到
冇呀 普通benz黎 冇forza edition
想問而家玩緊春季賽事
buw佢個shop 入面有日期倒數
係咪只限d shop item?

d賽事同埋分會唔會有限期?
Forza point shop裏面賣嘅係每季更新
而Forza point(FP)本身唔會過期可以一直累積

季節event同積分都有限期
每四個季節為一個Series
一個季節為期一星期(星期四晚上換季)
thx bro
即係4 星期後又可以繼續啦
想儲分換車
Pc 既巴打有無人用緊1050ti 大部份setting 全低都有framedrop...

想升到全中效和冇framedrop 有乜卡抵換?
我3060 Ti都framedrop
有冇人用電腦玩成日斷線
打神手ai都要撞自己友出checkpoint係咪on9
重有班撚樣跑最後都唔識退
原來treasure hunt bug咗唔怪得做咗幾次trailblazer都無位置出黎

未做過嘅trailblazer就無事,又係懲罰玩得快嘅人
恭喜FH5係The Game Awards 2021拎咗Best Sports/Racing Game
同埋 Best Audio Design + Innovation in Accessibility

希望有in-game野送
想講我6800 xt都framedrop
根本就係隻game問題
1080p用RTX3070開resolution scaling都會爆VRAM唔知係game問題定真係咁大食
呢家開始發覺8GB VRAM唔係幾夠用
係咪隻game提你爆vram?
好似係bug嚟
但提完過咗陣隻game crash埋,我用afterburner睇真係用足8GB咁滯...我熄咗resolution scaling就無再提過爆VRAM同無再crash
有無人連唔到server?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞