[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
巴打請問點樣先可以賣比系統?
終極考驗呢個難過到 過幾次先過到
一有一個on9隊友 就好易輸
上季咪係,有d友輸一場就走
之後發現好似有機制咁,第一場輸,就第二三場會嬴
我打到第四轉先做到第一場輸個隊
唔關事 auction係冇電腦AI買
買賣車唔係睇部車有幾快 而係有幾罕有
NSX R GT, CRX Mygen正常情況下打event一人只係拎到一架
AE86 wheelspin抽到佛誕都抽唔到
呢啲車唔止大把人搶 有啲仆街直頭會set 埋bot去不停咁買
你肯放出去一秒之後就可以收錢
調返轉頭 當你賣Valhalla 絕對快過上面三架
但係個個入autoshow都買到 有錢嘅唔使買你二手
冇錢嘅只會等你timer就嚟完去執平嘢

次次要車做任都係去auction執平野最經濟
BMW X6 M 好好揸
明晒
wheelspin抽中果下會問你點處理,果陣可以賣俾系統
我有賣cayman
可能平均10部賣到3/4部走 其中一部可能賣到36k
不過我依家都廢事煩送曬出去算
成日bid fail係咪正常
玩左幾日 試左好多車追到神手ai 車尾/贏到 個人感覺最勁a到s2 既車
公路/競速
s2 :ccgt s1:xjr15 / ford GT05
拉力s2 : RS2000
越野S2:RS2000
其他S1 拉力 越野 A 全部係果架車

啲人話好難買果架NSR GT R都好勁 但買唔到無得試
可能唔同路有小小分大體都係呢啲
果架車真係好變態a級可以贏到電腦
拎出去多人A級公路錦標全自動只係按住油門 最後得一場第3 其他贏哂
另外今集啲Ai 好變態狂用回帶先追到 但係越野根本贏唔到
佢提你有重複車個陣先有得賣
最慘係撞正啲無腦隊友rammer ,喺過灣嗰時撞你爬頭,有時仲要撞你出checkpoint ,搞到成隊輸咗佢哋係唔係唔知個gamemode 點玩
果架車係邊架? bronco?
Hot Wheels Bone Shaker

扮下野 甩尾
而家掛rivals係咪已經廢咗
仲要第一round 輸就跳game
懷疑佢哋唔知仲有2 round
次次第一round 輸就跳 都幾肯定佢哋到呢一刻都過唔到
正常
不過 個人經驗 search完盤落bid唔好留喺果頁等
唔識refresh
去返auction main page再入返自己auction list睇最好
果個先會實時update你係唔係out-bid緊
睇你玩咩
有時同friend玩都會要求大家攞A800嘅車鬥
部車啲彎好快好咬 但出彎係唔會夠啲新式turbo車快
直路都輸Megane R26R少少

部車係快係好揸 但係冇大家講到咁神
今集d勁車同上集d勁車差唔多一樣,
一諗到A 同B class要比Shelby Daytona同
Boneshaker屌打就想嘔。
今個星期任務

d巡迴賽難度全部set死老手ai

真係車尾燈都見唔到
我反而覺得今個星期好似易翻D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞