[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
明明FH4 可以喺auction house用20%價錢就買到商店有嘅車
依度掉番轉嘅
暫時睇落好多車都真係貼近商店價甚至仲高少少
買過Venom GT同Apollo IE都係平得一兩成,叫做改咗X class慳返少少改車錢
我入FH4試左 手制識震
係FH5突然唔震
有料嘅可試下跳極力子
冇車牌 第一次入賽車game坑
想問下踩離合器既時機係幾時 同唔踩有咩分別
同埋腳踏係咪改手剎好過用就咁剎車 易甩尾啲?
有冇巴打知道點解車內既視覺望出面會咁光?係咪有得較?車外又冇事

有無巴打有興趣一齊解必經之路 (神手電腦)個關?
同街人好難夾車
bug,有排都未fix哂
而家仲有冇刷錢個d野
季節個錦標賽要跑哂三場先得?
啲錦標賽好撚難玩 跑極都拎唔到第一 有冇教學
有冇tune好部車
部車到個class頂就易打好多
佢要s1 900 我已經用緊s1 899
唔知係咪部車改得唔好加埋埸地好濕
一急煞入彎就跣軚,但啲電腦又冇事
online個Traffic bug真係好煩
解Forzathon刷Daredevil就一架街車都冇
要轉去solo先解到
之後解danger sign又轉返去online諗住冇車阻住
明明成條大直路都冇車
仆街未到迴旋處前條小路成條街都係車
仲要係大車
我呢家online offline都係一部車都冇
都唔知點做埋個周任
我早幾日都仲識震
兩日冇玩 今日就唔識震
冇開abs?搞唔掂就開返
試下去右下角條隧道大橋我公路無車但條橋有
電腦係反物理架,試下早少少煞唔好紅曬線(如果有開線路輔助)臨尾先煞,好多時煞到黃色就夠過,唔洗煞到無曬色
跟住呢個方法你就發現啲電腦每次都會係彎位拖慢,要過電腦就係靠彎位
clutch係用黎轉波
簡單講 你每次轉波都要踩clutch先轉到 唔知呢隻game起步使唔使好似ets2咁都要踩clutch
新手就練下唔用clutch揸得好先開返啦

冇聽過有人會foot brake set做hand brake咁搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞