[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
好彩尋晚臨瞓前解左
唔係個個賣到2千萬,要係legendary tuner或者某啲車先開到呢個價
可能部Delorean平常人淨係開到10幾萬,legendary tuner開2千萬都唔定
即係點解?
應該即係無人賣普通版
Legendary tuner係咩嚟?
每個人都可以放自己整嘅塗裝(Paint)式者改裝(Tune)上community,俾人下載夠次數(好似係5萬次下載)就會變Legendary painter/tuner,咁你所有車都可以賣到2千萬。如果唔係每部車都有自己拍賣金額上限
應該係d玩家專賣改裝setting , 再放售佢地改過既車 , 你可以試下開番部dmc出黎睇下改唔改到 , 正常應該會popup出黎話呢部車已經有人郁過d setting , 問你係咪確定要改
明白明白 仆街我發覺原來抽啲車duplicate 咗可能即刻賣好啲 amg clk gtr fe買俾佢都有2,000,000 出面得返700,000
唔知係咪我太廢,部部車都要改四驅先揸到特別後驅唔改嘅話連行直線都有困難
如果唔係啲罕有車賣俾系統係會多錢過auction house
有冇師兄有興趣開車隊或者discord 練車
50k 係combined download like and use
利申7日已經legendary painter
所以對於我呢 D 只係間唔中開 FH 出嚟,只係為咗兜下風,欣賞下風景放鬆吓唔鬥車嘅玩家嚟講,FH4 啱我多 D

Airwall真係好撚煩
想問隻game會唔會有特價
新手想請教下點入手架crx
如果想賣左部車係咪得拍賣一個途徑?
PC 有冇得經game pass玩?
其實拍賣係賣比電腦定真係有玩家投?
有 我都係用game pass玩
應該仲可以remove同可以gift比人
玩下面堆weekly event攞夠分就可以拎
試過拍架爛鳩車俾人搶左 之後標部911 GT3底價就有
覺得唔係全部但係會有電腦投
即係無得賣返比電腦,想套現返小小幫補,拍賣無乜人買擦點車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞