[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
用手制玩
同個friend玩過
屌你搵部千五匹後驅charger靠直路先贏到佢
其他人用呢部個個都玩碰碰車嘅
Bone shaker, GR Supra, Taycan WP, Puma FE, Corvette C8
Online揸呢啲車十個有九個都係會推你出街
我pc ms store版都係噤彈
乜人都係
攞新手車嘅人更加嚴重
憑實力冇撞超人哋車 佢哋late brake 開大咗個內灣我先超
通常啲人唔憤氣就會下一個灣撞你尾或者格硬推內灣推我落牆去超車
今日見到個支那拼音嘅rammer
佢有場推我出灣
我下場就剩係閘撚住佢
有個90度灣佢全速推我出灣點知miss咗下一個checkpoint
最後我有第二但係佢都跑到有第四
呢幾日俾人撞到又開始砌返四驅
次次揸後驅都係入灣俾人隊屎忽
琴晚揸部911 GT1俾人tap到仆街
唯一一個跟住尾都冇隊我嘅係Hlundh
一入個lobby見到佢 嚇到瀨屎咁濟
Hlundh 邊個嚟
換車 用啲多星既配置 抓地力強既四軀車
多用回帶
1%嘅人 rivals lap time同tuning係nalak28, esv suimin嗰種level
新手首先所有settings都用default先,用手制玩,全程跟實箭嘴條路線走,留意箭嘴顏色,藍色=比油加速、黃色=唔好比油、紅色=踩brake減速,試吓慢慢練熟咗先。
search lihkg
外國forza group有人整咗個咁嘅場
話A車可以23-24分鐘倒跑完
https://www.reddit.com/r/ForzaHorizon/comments/qyteqq/thats_how_u_beat_ai_ˍ/

v10個任務 scene 95難到痴線
明明個任3星條件係1分45
如果你ai個難度高少少 佢1分20內就跑完
架車直線都已經追唔到ai
第一次要降低難度玩 平時專家/專業都玩得贏
感覺上對ai 架車仲緊要過d 技術
現實都係

658 339 746
呢個任係好撚難
我最後要轉彎撞鳩佢先贏到
公路掛機己死?架covertte 係咁miss check point
No
冇嘢,早2個鐘仲刷到
對ai真係唔駛客氣
因為你唔撞佢 佢都係會撞鳩你
Forza Colour Sheet (Est. 2019)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wLXN4PusGWD7zcpLiS-uizYm6iZc2WM1EbBMurlAlj4/edit#gid=0

前幾日想整隻Turguoise Metallic搞咗成兩個鐘都唔滿意
結果上網search原來有人整咗Color Table
最後跟個Table set再效一下深淺色即刻滿意哂

感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞