[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
屌用G923玩, 正常一架A車B車 玩公路轉小小彎都可以sin到仆街, 用手制就無事, 咩料

我完全用唔到軚盤玩
係呀, 我完全玩唔到用g923, 已經set過好多唔同既野, 直路轉小小都左右片點玩 , 我渣普通車渣好似甩尾車咁
衝線之前重跑/退出就實冇事
最後研究到未必關個軚事 用咩車都好似關事
有啲車重啲有啲車輕啲
同埋揸得快轉真係好少好少已經轉左彎
係呀,我覺得最大問題係我郁個軚0.1 cm已經轉晒彎咁
我真係搞佢唔掂我都係用返手掣玩算,明明我玩其他車game都好正常
岩岩無意中試到 難度個道較到最難你睇下有冇好啲
我都唔知係咪自己錯覺 好飛左
嗰啲setting 輔助我全部試過晒唔覺得有咩分別
軚盤靈敏度嗰度可以較0.1 冇轉得咁勁,但係都係會左右片

我覺得係佢個Feedback有問題,轉完彎就硬晒咁轉唔番轉頭,架車跟住係度片
下季係22B 再過多季先係86

不過你啱
反正之後打任都有得拎點解要比咁貴搶
點解我明明做左VIP 都fast travel唔到...
我開左第一個street racing 嘅野都冇得禁..
但上網睇明明話vip果間fast travel屋係會送但我行過埋條路都唔覺有
要買西邊200萬果間屋先有fast travel去任何一點
送果兩個屋冇
信我,未set得夠好
我每月勁敵入到56.9秒都係靠g923
上youtube搵下setting教學啦
要買呢間
想問下季節個啲任 係咪淨係可以同真人打先解到
平時同ai對戰係咪解唔到
解到
Seasonals得pgg同horizon open係對真人
Trial同horizon tour就係同豬隊友一齊對ai
第一次玩
想問下平時冇野做公路見到果D 車牌係AI搵玩家名扮野定真係玩家黎
同埋呢隻係單機定聯機為主的GAME黎
撞得到係ai 撞唔到係玩家
聯機,但單機打神手ai都有挑戰性

好感動 終於抽中
我真係唔識set 不如你share下點set
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞