[Xbox/PC] Forza Horizon 5 (2)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
要用scp先得?🤔
新手神車
不過其實部野有啲破壞平衡
download埋DJS個grip settings好似玩緊Ridge Racer咁
違反物理定律
又想請教下買完一堆刷spin車返嚟,點分邊架加咗同未加point
琴晚開Game見倒有update諗住差唔多訓唔up住
直接close咗閂機
今日發現開唔倒game話要repair
百鳩幾GB要重新download過
MS
未用過嘅車會show NEW字
ms 個store用落怪怪噤,都係steam好用
搵咗個SW手掣插落去用到
竟然留意唔到添,謝謝謝謝
其實係
不過見之FH4出咗兩年上架steam都問題多多
所以最後都㨂返MS store版...
你睇返應該係佢更新緊
check過冇network traffic
得個reinstall制一㩒就重新download...
未玩過Forza 想問 究竟點先可以俾條女條路參加故事賽事?
成日彈墨西哥嘉年華出黎 左手邊主舞台幾格click又無反應
琴日開始閃退 今日直接BSOD 開頭幾日反而冇事
做乜9更新完 成日得返左下地圖 其他全部唔見哂
屌已經比多咗一個星期佢去FIX,但都未FIX到controller啲制,又未fix Link/Anna/Telemetry 個switch,super7又入唔到
秋天黎咗,但我睇唔出有咩分別
用緊ds4tool喺電腦玩

無問題識震
DL DS4Windows就用到
記住要係setting到開 "Hide DS4 controller"
我都係
g923軚盤bug fix左未
天氣變化係慢慢轉 漫遊你會feel到
日出到日落 微雨到大雨
同埋係特定地區會有變化 冬季火山口應該有雪
想問下呢類賽車軚盤應該 set 幾多度
我覺得今集季節變化唔太明顯 上集每季都完全唔同晒Feel 轉季真係有新鮮感
有冇巴打開車會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞