Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
中左20周年手掣
我黎緊2月就完啦
希望到時仲可以用優惠價升級GPU
爭幾個月就唔駛擔心,個優惠應該冇咁快完嘅,啱啱 10 月中先減價嚟

頭盔 : 純粹個人鳩估

不過巴打你記住一定要個 XGPU 完咗先好重新入金會員
真香港人 TG Group (超過1200人)
https://t.me/joinchat/UME9uxwFaM91vBbBz5Iwyw
畢索膠巴打唔該 pin this
Pin msg 應該多人睇過頭版嘅
Pin 咗
我返咗去玩pc了
台仔話轉ser就得,但係我用gamepass,所以唔知work唔work
未買過xbox
想買嚟放工返屋企玩下
我見x同s個容量都差一節
但我電視冇4k
係咪買s加game pass最抵屌?
驚唔驚唔夠位裝game
fallout 死 , 原來上古都死 , 死9晒
睇你玩乜,有d係fifa , 2k 加Netflix咪夠
睇自己打機習慣咋喎
上youtube睇graphic X/S分別唔大
急住玩X而家都要6千⋯當然接受到就冇問題

容量方面,睇youtube講 S都裝到5隻game左右,我見自己玩ps4 pro 都係一次玩一兩隻game, 爆機唔會再玩,琴晚就入手誠哥S
短期內唔會買4k mon/電視嘅話
S機夠玩啦
至於500G夠唔夠用就比較個人
扣咗系統空間,實際得450G左右可以用
一啲大game, 可以過100G, 但一般都係啲keep住有update嘅game先咁大
其他嘅,可能都60G左右
所以一般裝3,4隻真係會玩嘅game係好ok嘅
已被bethesda當傻仔,屌住都要照玩
S機根本一d都唔雞肋,係個擴充hdd價大咬先顯得買x係抵過買s,如果俾幾舊水就可以加大個hdd,咁我都會買s
諗住出部XBS玩住先, 第時有大貨先買X
就係 config 唔同,價錢分別大,又可以玩到同一隻Game又表現好, 先有競爭力, 而且好多屋企仲係1080-2K電視, S機除左容量有小小顧慮, 2千幾真係無得輸, join 埋 game pass 夠哂玩, 最緊要係啲 Game 啱唔啱玩

以 FH5 為例, S 機畫面一啲都唔輸蝕
去左黃金行左轉

得一兩間有FH版個手制賣

差唔多2000蚊一隻手制
走漏眼
手掣點樣駁咪?係咪一定要買大耳牛嗰款
想問吓各位係用咩耳機㗎
有啲咩高質素耳機推介
價錢貴少少我都唔介意
佢原裝個制下面可以插3.5 mic ps4個有線mic都用得 不過我都買左個無線Headphone黎打機
唔係掛.. 前幾日豐澤唔係食幾個月 pass 咋咩?
如果兩部正價任你揀就緊係買X
而家跟本冇得揀

S我用4K OLED 電視玩新出既GAME 表現都唔失禮
舊game 冇最佳化就差d, 同xbox one 一樣

早幾日買左S +3年 game pass 都係3千幾蚊,抵屌到癲
淨係玩 FH5, GTA SA, 緋紅結繫, 人中全系列連7都有,都已經回晒本, 仲要FH5 同 緋紅 都有60fps, 出到穩定既60FPS仲順過我部3060 notebook 玩, FIFA 又可以裝次世代版
仲有一大堆3A 車槍球 game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞