Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
匯豐卡送一年ultimate咁好?
咁部機係咪正價
28xx囉
嘩,半價買到
可惜X 仲係缺貨要食炒
請問4K電視是否一定要X?
4K電視駁switch咪一樣咁玩
畫面就一定係xsx靚嫁啦
幾吸引
精英制算有用啦,起碼有買貴冇買錯用過一定唔會後悔同出面都差唔多價,好過食炒

食Game pass有10蚊方法相比之下仲實用
最近放棄再等PS5
請問switch定係xbox比較好?
如果係xbox好,series X同series S應該點揀?
巴打你機齡好淺?switch 同xbox 玩既game 可以好唔同,d 人好少會咁問,真係睇你有邊隻game 係想玩
有4k 電視緊係攻頂,但係xsx 唔係無貨就食炒,同ps5一樣,如果你唔係玩4k ,xss 已經夠做
唔好意思,機齡真係好淺以前一直都冇打開機,成30歲人突然想買部遊戲機玩下,但黎緊可能出國讀書,怕電壓唔岩,一直都拖住未買,之前抽左幾次ps5失敗左就放棄左
我有部Sony X80J 都有4K, 但玩遊戲出唔出到4k就唔知,不過我諗4k同唔係4k, 差得遠唔遠?
你想玩邊種類型既game
如果係日系game 就switch 無死,如果係偏槍game 同動作game 就xbox ,雖然switch 有得玩monster hunter r
佢d 兩者d game 機本上好少重疊,
但係如果你肯比錢買xsx 既話,我會選擇買哂switch同xss,但係如果你本身有部打到機既電腦我就唔係咁推xss,利申我ps4 xsx 同switch 都有,記係無電腦
有冇rpg game 有得養寵物一齊打
求救 新買左xss 駁電視就著 駁電腦mon 就唔著 試過2個mon 都唔得

應該冇人識答

拆Memebr
輕鬆玩下
咪 S 機玩 Pass , 唔駛買Game
switch而家先買係咪太遲
另外xss係咪買pass就唔洗好似switch咁逐隻game買,好似話買game pass就得?

Switch & xss 係咪都係國際電壓?如果想買個110V 插頭可以係邊買?
Pass 係咪所有Xbox game都有?定係部分遊戲,某啲遊戲都要逐隻買?
咁緊係唔係咩 Game 都有
不過夠你玩到出國都唔驚冇野玩
有冇人都有玩2k?呢兩日都課唔到金
認真巴打睇左有咩game 想玩先,淨係switch 本身都好多正game ,但係如果諗唔到既話,xbox game pass又係一個好好既選擇,我都係打左一排機先知道自己偏向鐘意邊d 作品/廠出既game
我既建議係兩樣買哂
想問game pass下一隻大作係幾時?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞