Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
想方便嘅話喺電腦用遠端玩都得嘅
有2樣都有
點較,入設定語言嗰度唔見嘅
$99買咗實體碟等Next Gen update先再玩
12 月 game pass 已知有以下呢幾隻

Lawn Mowing Simulator - December 2
Warhammer 40,000: Battlesector - December 2
ANVIL - December 2
Halo Infinite - December 8
Among Us - December 14
The Gunk - December 16

好肉酸啊
識睇少少日文玩緊nier,好正
一開始較hard死咗成6,7次序章都過唔到先死死地氣較返normal
之前一直搵唔到位儲存,去到序章boss死咗要重打就無再打了
雖然明隻game想表達咩,但都覺得個設計痴線,序章無得save要由頭嚟過
起碼打大嘢前都俾人save一次先啦
btw,最尾隻大機械人無難度,反而前面兩隻鋸屈到,normal都要死一次
Game pass有齊人中咁多集,未玩過玩邊集先好
我想知你哋買XSX機喺返MS網站定係其他地方訂?
人中0同人中7正
零》極〉極2》7
邊到有貨就沖邊到
2000fun 食炒買左
全部都冇貨我見到一個$5000
淨機價?
有一個價值$240嘅3個月game pass ultimate 嘅....
有冇人試過xbox one 手掣連唔到pc? 插咗落去震一下但之後就冇反應

想打機都咁難
終於買到個手制

其實應該貴左 但算啦 可接受範圍內

688 送3個月gamepass
最高評價 0
我就鍾意玩 7
炒成點

12月14日上Game Pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞