Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
冇friend 自己一個玩揸得耐少少悶
試過玩到訓著
廿圈點會唔悶
都係做任務兜風
認真玩要 JOIN 人一齊上網比賽 , 先唔會悶
師兄可唔可以講多少少?
玩到nier真結局,以為佢講笑點知真係刪咗save
63lv差dlc啲任未打就咁剷咗,要白金又要由頭打過
series s 已入手
恭喜巴打
《美好生活 The Good Life》全平台將於 12 月 14 日支援繁體中文
本來裝隻It takes two 想睇下有幾好玩
但發現好似無得單機玩
巴打都算勁,隻game 出左咁耐都無睇過劇透同搵返d post 黎睇,我個陣就係咁樣唔覺得劇透左自己
因為對個題材無乜興趣,淨係聽講過好玩同埋最尾結局有8-bit射擊game
唔係game pass我諗都唔會玩玩完真係神作俾錢買都抵
但就因為game pass所以輕易被第一關勸退了
較返normal啦,唔係真係攪唔掂,一下死又由頭玩過
過咗序章有得save先較hard,我都係咁
刪咗save而家用normal沖進度好似弱智難度咁,唔洗理啲怪出招咁濟
應該唔關個難度事,當年都有d 人打完第一週目之後屌鬼話垃圾
都有啲關事,我而家用normal玩真係無難度可言,用hard先有挑戰性同要理強化chip,戰鬥系統嗰啲嘢,好玩好多
同埋試過hard嚟爆機,某啲位勁辛苦係咁死,到俾佢剷save先夠震撼

淨係講一週目都ok吖,劇情唔會垃圾掛,都幾感動,啲支線任又有俾心機整
Q1: 點搵巴打一齊玩
https://t.me/joinchat/UME9uxwFaM91vBbBz5Iwyw
TG Group 真香港人 (超過1100人)
唔該啦,大家理性討論一言不合就踢人既谷不入也罷

https://lihkg.com/thread/2796901/page/1
大家都入去睇料
巴打每周整合更新
想入手 series S玩Halo近荃灣想問吓邊度有正價$2280 可入手
行咗幾間大鋪同細game鋪都冇
一定要跟骨㗎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞