Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
人中012月尾落架
機已爆
請問series s連6個月pass $2758
係咪係咪正常
好耐未玩過家用機 想聖誕毒撚有d野玩下
想問下xbox game pass如果入面既game離開咗game pass,但我之前已經下載咗,仲玩唔玩到?
咁快,我以為起碼有一個月通知
down定先下架仲玩唔玩到?
啱啱買咗12個月live gold
再買咗$10 ultimate
然後喺下個月畀$79之前取消訂閱
淨低果11個月都會係ultimate?
俾咗12個月啦,咩下個月又俾?
我見佢寫住下個月會收$79
下年先再收你錢
眼殘
thx
當netflix咁,套戲下咗架就無得睇

Game pass遊戲離開前會有至少半個月通知,
到時未爆機就可趁平常會員優惠/節日大特價直接買起來繼續玩
下咗架緊係玩唔到
上咗架成年
我ps4 呢3隻都打爆左,重諗住係xbox 玩多次4k 版
XGP嘅game落咗架你就入唔到去,會彈咗去微軟商店個位叫你比錢買game
咁netflix又食屎狗?
點樣分個pass/gold係骨定抵?
有冇咩free 2 play 好玩呀
https://twitter.com/Tashi343i/status/1471183177620373511?s=20

xsx 全球無貨到halo tournaments 要拎dev kit 嚟比賽
嚴格來講所有pass都係骨
因為一定唔及自己買3年金會員再加$10轉ultimate
而手掣就好睇需要,如果用唔著第二個掣,佢仲骨過pass
呢期減價大家買左咩game

就放假 想玩tales of arise
Xmas 減價未
減價就買啦
啱啱先入XGP坑睇嚟只係夠時間玩人中0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞