Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
請問隻專用SSD香港係咪無出 周圍睇都唔見有
食水都幾深喎
其實我真係覺得S S好雞肋
S S同S X兩部機嘅性能同埋個容量真係爭太遠,S S個競爭力真係太過弱雞

寧願佢好似PS咁,出個數碼版同光碟版算數啦
2000fun $2000
Amazon $17xx包送到府上
自己諗
我見2000fun咁撚貴都係水貨
請問係咪無行
如果係我上Amazon 買算
我理解係暫時未有行 可能遲d有 亦可能唔會有
係我就Amazon買
五五零零其實係抵衝嘅
有冇人成功登入到skyrim裝mod教學please
上星期食多隻FH5先5499
升得咁快
香港下次大貨可能要到聖誕⋯
S機唔洗競爭力
食中輕度玩家條水 :
無pc又想打機/
純粹用來玩game pass
最重要係x機無貨時可以用來頂

PS咁出機咪玩死咗自己,搞限量抽機又賣唔到games
睇到出面post有神徒話兩款係同一條生產線
嚟緊仲要減產,咁仲邊有廠夠膽肯俾ps獨佔
碟唔碟已經唔係問題
xss 真係食正哂個條水
cls咁都想認到幸會呀師兄

有無喺佢度買live呀,平喎
差d可以相認
求建議 轉會想買S機
百記online store要用優惠價食半年pass
咁我新會員3年ultimate 點砌好?
半年 pass 即係兩張三個月 game pass ultimate ?

1. 入兩年 ultimate 之後入埋淨低嗰半年骨

2. 放咗兩張骨佢,然後照入三年 ultimate

3. 如骨冇限期,咪遲下先入
係 2張3個月嘅電子下載版
唔知有冇期限
發覺啲神徒近排真係好得閒
想問吓各位大佬
小弟之前12月買左機,嗰陣唔知道Game pass嗰個優惠,我入咗一年金會員之後佢問我$10轉唔轉GPU,我就戇鳩鳩咁揀咗加$10轉
後黎我先知道原來可以入三年金會員再用$10轉GPU,想問吓係咪就算我依家再補金會員入去係咪都唔會延長到個GPU 㗎啦
等完左gpu 先好入三年金會員
唔係你會喊
另外再續未必有10蚊
可能要俾正價一個月
因為唔知佢現時優惠包唔包
完一年後 , 先可以再入金會員轉 XGPU
到時你要用正價 $79 去轉 , 貴 $69
即係意思係話到時我完咗呢一年,我可以再買多兩年金會員,然後用$79將呢兩年金會員轉左GPU?
同求登入唔到
上網睇話已經一段時間係咁
一年後當你個 XGPU 完咗,到時買三年金會員再俾 $79 升上去

不過呢個前提係一年後所有價錢/優惠都唔變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞